Maalesef bende stok ariyorum ancak hiçbir yerde yok. Trade in yapacagim icin MediaMarkt stoğu bekliyorum magaza ne zaman gelir bilmiyoruz dedi.
Evet bende iPhone 13 verip alacağım ancak TROY vatan Teknosa hiçbir yerde yok bekliyoruz bakalım.
Maalesef bende stok ariyorum ancak hiçbir yerde yok. Trade in yapacagim icin MediaMarkt stoğu bekliyorum magaza ne zaman gelir bilmiyoruz dedi.
iPhone'u yalnızca gösteriş için aldığını düşünmek artık aşırı saçma. iPad var MacOs var Mac'te Developing yapıyorum. Neden gidip Android alayım ? Tüm işletim sistemim kusursuz bir şekilde birbirine bağlı çalışıyor tüm verilerim için iCloud'a güveniyorum. İşi dışında kullanmaktan bahsetmişsiniz saçmalıktan başka bir şey değil. Android 'de kaliteli bir telefondan kastınız fiyatı uygun ancak her yeri reklam dolu sadece donanım olarak şişirilmiş telefonlar mı merak ediyorum. Zira Google Pixel hariç bana mantıklı gözüken bir Android telefon yok.Ona stok arayacağınıza gidin kaliteli Android telefonlara bakın. IOS'u işi için kullananlara lafım yok ancak geri kalan kesim kesinlikle gösteriş için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.