iPhone 17 vs Air

• Konuyu başlatan kallone
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 166

kallone

Megapat
İlk çıktıklarında fiyat farkı olmasına rağmen şu anda benzer fiyattalar. Sizce hangisini tercih etmek daha mantıklı?

Normal kullanıcı için 17, Air'in ise hitap ettiği bir kulalnıcı kitlesi olduğunu düşünmüyorum. Gereksiz bir model.

Ne istiyorsan onu al. Geniş açı isteğin yoksa Air, geniş açı kullanırım vs dersen 17.

Benim için kamera önemli, bol fotoğraf çekip çıktılarını alıyorum ama genelde bas çek yapıyorum, yakınlaştırma vs yapmıyorum. Telefonda oyun vs oynamıyorum ama yinede air'in daha güçlü işlemcisi vs fazla olan ram'i beni daha çok yıllar idare eder diye düşünmeme sebeb oluyor. Ama air'ın daha küçük pili ve hızlı şarj olmaması beni düşündürüyor.

Benim için kamera önemli, bol fotoğraf çekip çıktılarını alıyorum ama genelde bas çek yapıyorum, yakınlaştırma vs yapmıyorum. Telefonda oyun vs oynamıyorum ama yine de Air'in daha güçlü işlemcisi vs fazla olan RAM'i beni daha çok yıllar idare eder diye düşünmeme sebep oluyor. Ama Air'ın daha küçük pili ve hızlı şarj olmaması beni düşündürüyor.

Air alırsan yoğun kullanımda günde 3 kere şarja takarsın kamera 1. plandaysa Pro'ya zorlamaya çalış.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı