iPhone 17 vs iPhone 16 Plus

Leopar

Megapat
Daha fazla  
Selam.
iPhone 17 ve 16 Plus arasında gidip geliyorum.
16 Plus ekranı büyük ama 60 Hz 17 göre kamerada 1-2 farklılık var ama fiyat olarak 5,6 bin düşük; 17'de ise sorunsuz ama ekranı küçük artık büyük ekran istiyorum diğerlerine el atmak bayağı tuzlu, sizce hangisi?

Son düzenleyen: Moderatör:
17 al geç. 6.3 inç gayet yeterli.

Büyük ekran önemli. 16 Plus alın. 15 pro ile ekran sıkıntısı çekiyorum. 6.1 çok küçük.

Cevaplarınız için sağ olun ama genelikle sosyal medya olsun Mac olsun öyle işlerde kullanıyorum.

iPhone 17 al. Bu devirde 60Hz alınmaz.

Selam.
iPhone 17 ve 16 Plus arasında gidip geliyorum.
16 Plus ekranı büyük ama 60 Hz 17 göre kamerada 1-2 farklılık var ama fiyat olarak 5,6 bin düşük; 17'de ise sorunsuz ama ekranı küçük artık büyük ekran istiyorum diğerlerine el atmak bayağı tuzlu, sizce hangisi?

Ön kamerada çok ciddi şekilde iPhone 17 önde, düşük ışık çekimlerinde iPhone 17 önde, dışarı çıktığınızda alacağınız ekran parlaklığında ciddi anlamda iPhone 17 önde, Geniş açı kamera 16'da 12 MP iken 17'de 48 MP. Ekran tazeleme hızı zaten hiç söylememe gerek yok kaldı ki ekran çerçeveleri bile 17'de daha ince. 1 yıl da daha yeni işlemcisi olduğunu da düşünürsek 17'nin, kesinlikle iPhone 17 alınmalı. Özellikle 17 serisi ve Air'da olan bu yeni ön kamera çok ciddi fark ediyor. 16 ve önceki serilerde olan küflenmiş, yılların ön kamerası; sırf ekran 2 parmak büyük olacak diye tercih edilmez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı