iPhone 17 vs S25 Ultra

Bütçe
80K
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 1600
RX 570
8GB RAM 2400
ASUS EX-A320M
Meslek
Öğrenci
Merhaba dostlar, konuyu kısa tutacağım. 17 256 GB mi, S25 Ultra 512 GB mi, günlük kullanım ve uzun şarj için hangisini tavsiye edersiniz?

Yanlış bilgi
Kamera S25 ultrada daha iyi oldugunu dusunuyorum. Pro ile karsilastirmiyor arkadas.

Biliyorum S25 Ultra kalitesi 8 k da olsa, 4K da olsa, 2 k da olsa, 1080P'de olsa 30 FPS 24 FPS arası. Ancak iPhone 4 k 60 FPS ve şu ana kadar bunu yapabilen bir Android çok görmedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her konuda S25 Ultra üstün kanka ya nasıl bir soru bu bilmiyorum gösteriş aramıyorsan Samsung.

Kamera S25 Ultrada daha iyi oldugunu dusunuyorum. Pro ile karsilastirmiyor arkadas.

Ana kamerada 17, üçüncü kamera telefoto kamerası zaten. Kamerayla çok uğraşırım diyene tabi S25 Ultra daha mantıklı fakat ben S24 Ultra kullandığım süre zarfında bir tane doğru fotoğraf yakalamak için 10 tane çekmek gerekiyordu OneUI 'ın dandikliği sağolsun.

İkisi de müthiş cihazlar, birbirini aratmaz. Gönlün hangisinden yanaysa onu al geç. Ama tasarım konusunda S24 Ultra'dan sonra S25 Ultra tam bir fiyasko. Siyah kamera çerçevesi tam bir leş.
Yığınla para verdiğim cihazın bir zahmet şekline şemaline de önem veririm.

Biliyorum S25 Ultra kalitesi 8 k da olsa, 4K da olsa, 2 k da olsa, 1080P'de olsa 30 FPS 24 FPS arası. Ancak iPhone 4 k 60 FPS ve şu ana kadar bunu yapabilen bir Android çok görmedim.
S25 Ultra 4K60 kare cekim yapabiliyor?

1770746591622.png

Ana kamerada 17, üçüncü kamera telefoto kamerası zaten. Kamerayla çok uğraşırım diyene tabii S25 Ultra daha mantıklı fakat ben S24 Ultra kullandığım süre zarfında bir tane doğru fotoğraf yakalamak için 10 tane çekmek gerekiyordu One UI'ın dandikliği sağ olsun.

İkisi de müthiş cihazlar, birbirini aratmaz. Gönlün hangisinden yanaysa onu al geç.

Hocam aynı şekil S23Ultra kullanıcısıyım kamera konusunda hiç sorun yaşamadım desem yeridir bence o fotoğraf olayı biraz senden kaynaklı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı