iPhone 17 vs S25 Ultra

Bütçe
75000
Samsung 512 GB
iPhone 256 GB
Depolama sorunu yaşar mıyım diye düşünmüyor değilim oyun oynayan biri değilim oynadığım oyunların klasman Clash Royale gibi
Gündelik fotoğraflar dışında ekstra çekimlerim olmuyor pek
256 GB telefona bin tane uygulama veya her gün uzun video çekmiyorsanız doldurmanız zor ve şunu da söyleyeyim oyunlar her zaman ios için stabil çalışır Android 60 fps deneyimi ile ios 60 fps oyun deneyimi bir değil ios çok daha akıcı hissetiriyor bizzat deneyimledim bunu.

256 GB telefona bin tane uygulama veya her gün uzun video çekmiyorsanız doldurmanız zor ve şunu da söyleyeyim oyunlar her zaman iOS için stabil çalışır Android 60 FPS deneyimi ile iOS 60 FPS oyun deneyimi bir değil iOS çok daha akıcı hissetiriyor bizzat deneyimledim bunu.

S25 Ultra ile arasında beni üzecek bir özellik var mi sizce

Dostum s25 ultrayı almışsın diğer açtığın konuda gördüm. Hayırlı olsun. Ayrıca benim kullandığım telefon s24 ultra. Buraya yazı yazarak insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum. Neticede s 25 ultrayı sormuşssun. Yazılarımı silecektim ama bu forumda silme işlemi yok.

Lakin şuna cevap vermek istiyorum burada ki arkadaşlar performans yaşamadım diyor ya doğru söylemiyorlar. Normalde 1 2 sayfa yazı yazardım ama dediğim gibi konu farklı. Daha dün telegramda şiddetli kasma yaşadım. Uygulamayı kapadım açtım yine dondu. En sonunda cihazı kapatıp açtım öyle düzeldi. Bu bahsettiğim sadece bir örnek kaç kere yaşadım bu durumu sen düşün. Sadece bu uygulamada yaşamadım bu durumu. Diğer uygulamalarda da aynı şeyleri yaşadım. Entegre sorunu yüzünden de uygulamalar çok pil tüketiyor.

Çinliler veya Samsung istiyorlarsa dünyanın en iyi çekim yapan kamerasını üretsinler. Uygulamalarda stabilizasyonu sağlayamadıktan sonra sosyal medyada paylaşım yaptıktan sonra o videolar çamura dönüyorsa . Yemişim öyle kamerayı yemişim öyle yazılımı :) Bunu sana son 11 senedir android kullanan bir abin olarak söylüyorum :) Hepsinde de aynı problemleri yaşadım. Çinde bile her satılan 3 telefondan 2 si Iphone. Her çeyrekte ilk onda 6 tane Iphone var . Genellikle ilk 4'te de Iphone var . Ultra serileri zar zor ilk 10a giriyor. Bu sebepleri sadece statü yüzünden alıyorlar diye kestirip atılmamalı. Ayrıca aksesuar kısmına bile girmiyorum. Şuan 11 için bile binlerce aksesuar bulabiliyorsun. S24 ultra için bile adam akıllı ekran koruyucu bulamamıştım çünkü çoğu parmak izini bile okutmuyordu :)

Son düzenleme:
Dostum S25 ultrayı almışsın diğer açtığın konuda gördüm. Hayırlı olsun. Ayrıca benim kullandığım telefon S24 Ultra. Buraya yazı yazarak insanları yanlış yönlendirmek istemiyorum. Neticede s 25 ultrayı sormuşssun. Yazılarımı silecektim ama bu forumda silme işlemi yok.

Lakin şuna cevap vermek istiyorum burada ki arkadaşlar performans yaşamadım diyor ya yalan söylüyorlar. Normalde 1 2 sayfa yazı yazardım ama dediğim gibi konu farklı. Daha dün Telegram'da şiddetli kasma yaşadım. Uygulamayı kapadım açtım yine dondu. En sonunda cihazı kapatıp açtım öyle düzeldi. Bu bahsettiğim sadece bir örnek kaç kere yaşadım bu durumu sen düşün. Sadece bu uygulamada yaşamadım bu durumu. Diğer uygulamalarda da aynı şeyleri yaşadım. Entegre sorunu yüzünden de uygulamalar çok pil tüketiyor.

Çinliler veya Samsung istiyorlarsa dünyanın en iyi çekim yapan kamerasını üretsinler. Uygulamalarda stabilizasyonu sağlayamadıktan sonra sosyal medyada paylaşım yaptıktan sonra o videolar çamura dönüyorsa. Yemişim öyle kamerayı yemişim öyle yazılımı :) Bunu sana son 11 senedir Android kullanan bir abin olarak söylüyorum :) Hepsinde de aynı problemleri yaşadım.

Açıkçası hiç donma yaşamadım ama bu telefon dahil bütün Android cihazlarda Telegram, Snapchat, Instagram, WhatsApp vb. Uygulamalarda takılmalar yaşadığım oldu

Açıkçası hiç donma yaşamadım ama bu telefon dahil bütün Android cihazlarda Telegram, Snapchat, Instagram, WhatsApp vb. Uygulamalarda takılmalar yaşadığım oldu

Bunlarda yazılım olarak iOS için daha entegre olduğu için uygulamaların

Bunlarda yazılım olarak iOS için daha entegre olduğu için uygulamaların
Ayrıca ekosistemi de çok iyi. Zaten dünyada da en iyisi. Bütün ürünlerini birbirleriyle kolay ve rahat bir şekilde kullanabiliyorsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı