iPhone 17 vs Samsung Galaxy S24

Bütçe
65000
Bütçeniz varsa iPhone 17 en alınabilir modellerden. Bence tek eksisi iOS ekosistemindeki NFC ile ödeme eksikliği. Onun dışında uzun yıllar değerini en çok koruyacak ve sorun çıkarma ihtimali düşük güzel bir telefon.

Samsung alacaksanız S26 alın. O da güzel bir telefon ama lansman sonrası her ay fiyatı düşüyor. Bu psikolojiye hazır olun.

Bütçeniz varsa iPhone 17 en alınabilir modellerden. Bence tek eksisi iOS ekosistemindeki NFC ile ödeme eksikliği. Onun dışında uzun yıllar değerini en çok koruyacak ve sorun çıkarma ihtimali düşük güzel bir telefon.

Samsung alacaksanız S26 alın. O da güzel bir telefon.

O ufak bir komisyonla çözülebiliyor, sosyalde konusu var. Ben 1000 TL atıyorum 1030 TL olarak zen hesabıma geliyor. Apple Watch ve iPhone ile ödeme yapabiliyorum.

O ufak bir komisyonla çözülebiliyor, sosyalde konusu var. Ben 1000 TL atıyorum 1030 TL olarak zen hesabıma geliyor. Apple Watch ve iPhone ile ödeme yapabiliyorum.
Bu konuya bakayım teşekkür ederim.

Bu arada telefon alacaksanız Halkbank Parafly'ın güzel kampanyaları var. Yeni kart çıkarana 5000TL puan veriyor. Gürgeçler'de 3000TL daha puan fırsatı vardı hala devam ediyorsa.

Puan hesaba gelince kulaklık vb. alırsınız bedavaya gelmiş olur.

Bu konuya bakayım teşekkür ederim.

Bu arada telefon alacaksanız Halkbank Parafly'ın güzel kampanyaları var. Yeni kart çıkarana 5000TL puan veriyor. Gürgeçler'de 3000TL daha puan fırsatı vardı hala devam ediyorsa.

Puan hesaba gelince kulaklık vb. alırsınız bedavaya gelmiş olur.

Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Takıldığınız yer olursa sorabilirsiniz, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim. Ben bunu bir inceleyeyim.

Kredi kartıyla yükleme yapılabiliyorsa aslında iyi. 3000 TL üstü yurtdışı harcamaya ekstra puan geliyor filan kampanyalar var garantide.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı