Samsung Galaxy S24 vs iPhone 16e

• Konuyu başlatan Sado32
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 1.193

Sado32

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RYZEN 5 4600H GTX 1650 144HZ ACER NITRO AN515-44
Bu iki telefon arasında kaldım. iPhone alma isteğim var ama mantıklı olan Samsung almam gibi duruyor, kamera ile hiçbir işim yok o yüzden şu zamanda hangisini alsam kamera için yeterli olur fakat ekran Hz olayı var, iPhone 16Pro 15 Pro'ya da o kadar para vermek istemiyorum. Ekran özelliklerine baktığımda Samsung'un şu an parlaklık vs. daha yüksek duruyor ama çok bir fark var mı bilemedim. Öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu iki telefon arasında kaldım. iPhone alma isteğim var ama mantıklı olan Samsung almam gibi duruyor, kamera ile hiçbir işim yok o yüzden şu zamanda hangisini alsam kamera için yeterli olur fakat ekran Hz olayı var, iPhone 16Pro 15 Pro'ya da o kadar para vermek istemiyorum. Ekran özelliklerine baktığımda Samsung'un şu an parlaklık vs. daha yüksek duruyor ama çok bir fark var mı bilemedim. Öneriniz nedir?
Samsung

Samsung.

Hocam bu fiyatlarda alacağınız telefonlar zaten belirli bi kalitenin ve performansın üstünü sunuyor. Hangisini alırsan al pişman oalcağını sanmıyorum. Ayrıca Hz olayına çok takılma. Eğer yüksek Hz sunan bi cihaz kullanıyorsan art arda cihaz değiştirdiğinde fark edebilirsin ancak bunun dışında öyle rahatsız etmiyor.

Ekran noktasında parlaklık konusunda S24'ün ciddi avantajı olduğu aşikar. Yine de 16e ekran olarak seni tatmin eder. Hz konusuna gelirsek daha önce 120 Hz iPhone kullanmadıysan sorun olmaz.

Fiyat performans olarak S24 daha mantıklı.

İlla iPhone alacağım diyorsan da tercih edebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı