iPhone 17e tanıtıldı

• Konuyu başlatan Captfy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 55
  • Görüntüleme 962
Gerçekten saçmalık A18 zaten çok güçlü, 16E'nin eksiği A19 muydu ahahahha.

Ama dediğim gibi, S24FE / S25FE saçmalığı gibi aradaki fiyat farkı 16E'nin 256 GB versyonuyla kapanırsa yine alınabilir, şu anki fiyatıyla alınmaz, çıkmasa da olurmuş.

5-6 ay sonra öneririm bolca fiyatı düşünce 😁

Ama dediğim gibi, S24FE / S25FE saçmalığı gibi aradaki fiyat farkı 16E'nin 256 GB versyonuyla kapanırsa yine alınabilir, şu anki fiyatıyla alınmaz, çıkmasa da olurmuş.

Evet S25FE 31 e düşünce aldım. Bu sıralar Samsung ve Apple çoğu şeyi değiştirmeden her yıl yeni model sunmaya devam ediyor.

iPhone 16'ya tercih ederim diye birkaç yorum görmüştüm, yüzlerini merak ediyorum :D iyi ki beklememişim de 16 alıp gecmisim. Çentik kalkaydı bari.

O kalksa alınırdı zaten hatta 16'dan da iyi olurdu, olay orada. Apple'da ondan kaldırmamış, e onu bile değiştirmiyorsan neden telefon çıkarıyorsun derler.

Ama dediğim gibi, S24FE / S25FE saçmalığı gibi aradaki fiyat farkı 16E'nin 256 GB versyonuyla kapanırsa yine alınabilir, şu anki fiyatıyla alınmaz, çıkmasada olurmuş.

Kesinlikle hocam fiyatı 40k olsun okey ama iOS zorunluluğu yoksa Honor Magic 7 Pro veya S25+ çok daha iyi bir seçenek yıllardır iOS kullanan biriyim şu an bütün iOS cihazlarımı sattım mecburiyetten 7 Plus kullanıyorum ama sonraki cihazim Android olacak kesinlikle.

O kalksa alınırdı zaten hatta 16'dan da iyi olurdu, olay orada. Apple'da ondan kaldırmamış, e onu bile değiştirmiyorsan neden telefon çıkarıyorsun derler.
Hocam biraz daha uyguna, geniş açıyla işim yok veya kameradan feragat ederim diyorsan alınabilirdi ama 3K farka çok daha iyi telefon. CPU'dan kısıyorsun sadece, GPU'su bile daha iyidir A18'in muhtemelen, testleri bekleyelim. Kamera sensörü (16'nın) çok daha büyük 17e'den eğer aynı kamerayı kullanıyorsa bir öncekinden.

Soldaki iPhone 15, sağdaki 16e. Sensör farkına bakın. 16'da da farksızdır :D Çok memnunum valla.
1772465679541.png

Hocam biraz daha uyguna, geniş açıyla işim yok veya kameradan feragat ederim diyorsan alınabilirdi ama 3K farka çok daha iyi telefon. CPU'dan kısıyorsun sadece, GPU'su bile daha iyidir A18'in muhtemelen, testleri bekleyelim. Kamera sensörü (16'nın) çok daha büyük 17E'den eğer aynı kamerayı kullanıyorsa bir öncekinden.

Soldaki iPhone 15, sağdaki 16e. Sensör farkına bakın. 16'da da farksızdır :D çok memnunum vallahi.
Eki Görüntüle 2669256

Sensör boyutu önemli ama yani, gerçek hayatta çok bir şey değişmiyor. A19 sayesinde o minicik sensörüyle daha iyi bile fotoğraf çekebilir gündüzleri 17e 16'dan. Geceleri çekemez herhalde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı