iPhone 17'nin şarjının hızlı gitmesi normal midir?

mehmetbey3466

Kilopat
İyi günler.

iPhone 17'nin şarjının bu kadar hızlı bitmesi normal mi? Daha öncesinde iPhone 11 kullanıyordum. Pil sağlığım %73'de olmasına rağmen günde iki defa şarja takıyordum. Şu anda iPhone 17 kullanıyorum ve %100'de 46 devirde. Bu cihazı da iki defa şarja takıyorum. Çok saçma bir olay.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam siz fazla bakıyor olabilir misiniz? Bende 17 kullanıyorum pilim %100 1.5 gün rahat götürüyor. Genelde Instagram bakıyorum, arada Clash royal oynuyorum.(telefonu hep güç tasarrufunda kullanıyorum)

İyi günler.

iPhone 17'nin şarjının bu kadar hızlı bitmesi normal mi? Daha öncesinde iPhone 11 kullanıyordum. Pil sağlığım %73'te olmasına rağmen günde iki defa şarja takıyordum. Şu anda iPhone 17 kullanıyorum ve %100'de 46 devirde. Bu cihazı da iki defa şarja takıyorum. Çok saçma bir olay.

Cidden 17 aldığıma pişman oldum bende de aynı sorun var sadece sosyal medyada takiliyrum 4 dakikada bir şarjım 1 azalıyor telefon kapalıyken bile azalıyor... 1 ay geçti hâla aynı yazılım güncellenmesinden kaynaklı bir şey bence ya da 120 Hz kaldirmiyor mu telefon anlamadim

Cidden 17 aldığıma pişman oldum bende de aynı sorun var sadece sosyal medyada takiliyrum 4 dakikada bir şarjım 1 azalıyor telefon kapalıyken bile azalıyor... 1 ay geçti hâla aynı yazılım güncellenmesinden kaynaklı bir şey bence ya da 120 Hz kaldirmiyor mu telefon anlamadim.

Bence yazılımdan kaynaklı çünkü son 26.2.1 güncellemesini yaptıktan sonra daha hızlı bitmeye başladı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı