ihsankutamis
Hectopat
Daha fazla
Eğer ki yavaşlığını göze alırım sorun değil derseniz , yavaş dediğim de normal arama mesajlaşma için gayet uygun şu an kullanan biri olarak söylüyorum ios 6 dan sonra baya ağırlaştı ancak sadece spotify facebook gibi uygulamalara yavaş giriyor ve ios 8 çıktığı için çoğu uygulamayı yüklemenize izin vermiyor. Özellikle yeni çıkan ios 8'in çıktığını göz önüne alırsak eylülde ios 9 çıkacaktır büyük ihtimal bence alınmaz ha ederinide söyleyeyim 50-100 lira bence daha fazlasını vermezdim ben olsam onun yerine giriş seviyesi android değilde eğer bütceniz sıkıntıysa giriş seviyesi Windows phone telefonlara bakabilirsiniz lumiaların ucuza modelleri vardı. tabii kullanacak olan sizsiniz bende bir heves almıştım 2012 yılında 800 liraya ucuz diyeIphone telefon kullanmak isteyen birine almak istiyorum öncelikle sorma sebebim bu. Diğer modelleri çok pahalı olduğu için bunu soruyorum. Eğer alırsam güncelleme sorunları gibi sorunlar yaşar mıyım veya ne gibi sorunlar yaşarım? Telefonun çok eski olduğunu biliyorum ama sevindirmek istediğim biri var fiyatı da makul. Daha önce hiç Iphone kullanmadım o sebepten sizlere danışmak istedim.
Not: 3 Boyutlu oyun vb işler yapılacaksa kesinlikle bulaşmayın whatsapp yavaş kalıyor biraz ama kullanılabiliyor TTnet müzik en hızlı açılan müzik uygulamalarından birisi. tarayıcı performansı mobil görünümlü siteler için kullanılabilir ancak yinede yavaş Zenfone 2 almayı düşünüyorum iphone fiyatları uçmuş gitmiş her ne kadar android sevmesemde farklı modellere yönelin derim.