iPhone 4 hesap sorunu

Essmagni

Centipat
(Acil ihtiyaç) olduğu için 100 TL diye akrabadan iPhone 4 aldım. Ucuza güzel oldu dedim ki iCloud hesabını vs hiçbirşeyi bilmiyor o da eskiden 2.el almış. Bir aldım uygulama yükleyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum telefonu sıfırlayamıyorum bile. Bunun çözümü nedir telefonu kırdırsam arama yapamam hiçbir şey yapamam geri de vermez paramı sizce ne yapmalıyım? Bir yöntemi var mı?

(Acil ihtiyaç) olduğu için 100 TL diye akrabadan iPhone 4 aldım. Ucuza güzel oldu dedim ki iCloud hesabını vs hiçbirşeyi bilmiyor o da eskiden 2.el almış. Bir aldım uygulama yükleyemiyorum hiçbir şey yapamıyorum telefonu sıfırlayamıyorum bile. Bunun çözümü nedir telefonu kırdırsam arama yapamam hiçbir şey yapamam geri de vermez paramı sizce ne yapmalıyım? Bir yöntemi var mı?

Bilgisayara takıp iTunes moda alıp dene.

Ben pek bilmiyorum. Biliyor iseniz nasıl yapıldığını yazar mısınız?

iPhone kablosu ve bilgisayarınız varsa yapabilirsiniz PC'ye iTunes indirin bilgisayara bağlayın tabii bağlarken telefon bağlama esnasında iTunes modda olsun ekranda yansır bu cihazı sıfırla veyua kurtar gibi seçenkler olacak istediğini yapabilirsin sana kalmış.

Dediğinizi yapıyorum telefonu sıfırlamaya çalışıcam umarım olur. Teşekkürler.
Yaptım oldu ancak etkinleştirme kilidi kısmında takılı kaldı yine önceki hesabı istiyo zaten ben de ona uğraşıyorum. Başka bi çözümü yokmudur?
Yaptım oldu ancak etkinleştirme kilidi kısmında takılı kaldı yine önceki hesabı istiyo zaten ben de ona uğraşıyorum. Başka bi çözümü yokmudur?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı