Merhaba. Ben iPhone 4 üme iclodu hesabı açtım giriş yapınca asıl telefonuma kod geliyor. İzin ver diyorum ama sonra iPhone 4 de şu diyor: Apple kimliği doğrulama kodu gerekli kod geliyor. Tamam diyorum ama kod yazma ekranı gelmiyor.
Aynı sorunu yaşamıştım ve destek iPhone 4ün yazılımının iki adımlı kod desteklemediğini bu yüzden yeni apple kimliği girilemeyeceğini söyledi.Merhaba. Ben iPhone 4 üme iclodu hesabı açtım giriş yapınca asıl telefonuma kod geliyor. İzin ver diyorum ama sonra iPhone 4 de şu diyor: Apple kimliği doğrulama kodu gerekli kod geliyor. Tamam diyorum ama kod yazma ekranı gelmiyor.
Eski IPhone'lar 2 Adımlı Doğrulama'yı desteklemediği için gelen kodu şifre girme ekranında şifrenin sonuna ekleyip kod ile şifreyi birleştirerek giriş yapmanız gerekmektedir (şifRE123456 tarzı bir şeye benzemesi lazım).
Şifre "şifrem..", doğrulama kodu da "988716" olsun. Bu durumda girmeniz gereken yazı ""şifrem..988716 oluyor.Nasıl yani hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.