iPhone 4 iOS 7.1.2 Hızlandırma

Cebrail Ekici

Kilopat
Katılım
13 Ağustos 2014
Mesajlar
305
Yer
Kilis
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar iOS 7.1.2 yüklü iPhone 4 8 GB cihazımı hızlandırabilmek için tavsiye edebileceğiniz bir yöntem var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Genel/ Erişilebilirlik / Hareketi azalt kısmına gir o butonu aç.

Eğer jailbreak'li ise telefonun, Clock Wind ve No Slow Animation tweak'leri ile geçişleri telefon kasmıyormuş gibi gözükecek şekilde yavaşlatabilirsin/hızlandırabilirsin. Ben elle optimize ettim, yavaşlık varsa bile efekt bitene kadar yavaşlık geçmiş uygulamalar açılmış oluyor.

Ayrıca ben yeni batarya alıp overclock edeceğim. Bir kaç tweak buldum. Kodları değiştirip underclock edilmiş işlemcimi 1 GHZ'e çıkaracağım. Zaten işlemcinin stoğu 1 GHZ ama son kullanıcıya underclock edilerek sürüldü iPhone 4.

Bataryam bir gün gidiyor olsa yapacağım ama günde 2.5 sefer şarj ediyorum, OC ile 3.5 olur o.:D
 
Açıkçası Recep Baltaş ağabeyimiz bunun sebebini söylemişti. Bi' yonga varmış onun eskimesinden dolayı yavaşlıyormuş telefon. Sen en iyisi telefonu DFU moduna ve ya Recovery Moduna alarak restore et. Ama yedekten kurma. Biraz da olsun hızlanacaktır.
 
Öncelikle arkadaşların dediği hareketi azalt ve arka planda uyguama yenilemeyi kapatmalısın. Ardından siriyi kullanmıyorsan kapat ve kontrastı artırmayı yap. En son olarakta battery doctor uygulamasını yükle ve uygulamanın memory bölümüne geldiğinde sağ üstte roket işareti var ona tıkla ve onu yükle oradan. Oyun oynadıktan sonra veya kasmaya başlayınca o yüklediğin roket ana ekrana TapBoost olarak gelir bu işe yarayacaktır . Ben kullanıyorum ve şuan stabil bir sistemim var. Dene cevabını bekliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı