iPhone 4 Jailbreak ile bozuldu

not4211

Decapat
Daha fazla  
iPhone 4 telefonuma Jailbreak atıp "repo.hackyouriphone.org" kurdum ve telefon kafayı yedi. Bilgisayar ile sıfırlamak istedim, bilgisayarın algılamasını engelliyor repo Home tuşu bozuk. iTunes moda da alamıyorum ne yapmam gerek? Sıfırlayamıyorum da telefonu kafayı yedi tamamen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Redsn0w u bilgisayara kur. Extras>Pwned Dfu ya git. Belki birazda olsa tuşları Dfu ya sokar. Dfu moduna girerse iTunes ile cihazı sıfırla olmazsa yaz

Redsn0W u bilgisayara kur. Extras>pwned DFU'ya git. Belki biraz da olsa tuşları DFU'ya sokar. DFU moduna girerse iTunes ile cihazı sıfırla olmazsa yaz

Tamam hemen deniyorum

Redsn0W u bilgisayara kur. Extras>pwned DFU'ya git. Belki biraz da olsa tuşları DFU'ya sokar. DFU moduna girerse iTunes ile cihazı sıfırla olmazsa yaz

Şarjı bitmiş dolsun hemen deneyeceğim

Redsn0W u bilgisayara kur. Extras>pwned DFU'ya git. Belki biraz da olsa tuşları DFU'ya sokar. DFU moduna girerse iTunes ile cihazı sıfırla olmazsa yaz.

1732644017128.png

Cihaz kapanmıyor ama kendini yeniden başlatıyor repoyu kurduktan sonra olmaya başladı bu da.

Şarjdayken bağladım bilgisayara deniyorum.

Redsn0W u bilgisayara kur. Extras>pwned DFU'ya git. Belki biraz da olsa tuşları DFU'ya sokar. DFU moduna girerse iTunes ile cihazı sıfırla olmazsa yaz.

1732644092018.png

Hocam burada Home tuluna basın diyor fakat Home tuşu bozuk.

Redsn0w u bilgisayara kur. Extras>Pwned Dfu ya git. Belki birazda olsa tuşları Dfu ya sokar. Dfu moduna girerse iTunes ile cihazı sıfırla olmazsa yaz
@burakoynayak

@Burdaoynayak hocam neden mesaj yazıp gittiniz?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı