tegron Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #1 iPhone 4 var. iCloud girilmiyor. Apple engellemiş girmeyi. Kişileri Android cihaza aktarmam lazım. Nasıl olur? iTunes ile kişileri Windows contact eşitle dedim ama bulamadım Windows'ta.
iPhone 4 var. iCloud girilmiyor. Apple engellemiş girmeyi. Kişileri Android cihaza aktarmam lazım. Nasıl olur? iTunes ile kişileri Windows contact eşitle dedim ama bulamadım Windows'ta.
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #2 Telefon içinde kişileri dışarı aktarma olması lazım. .vcf uzantılı çıktı alırsan onu istediğin cihazda kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
Telefon içinde kişileri dışarı aktarma olması lazım. .vcf uzantılı çıktı alırsan onu istediğin cihazda kullanabilirsin.
KS KS tegron Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 148 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #3 kkank dedi: Telefon içinde kişileri dışarı aktarma olması lazım. .vcf uzantılı çıktı alırsan onu istediğin cihazda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... orayı bulamıyorum Artı 0 Eksi
kkank dedi: Telefon içinde kişileri dışarı aktarma olması lazım. .vcf uzantılı çıktı alırsan onu istediğin cihazda kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... orayı bulamıyorum
kkank Hectopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 803 Makaleler 7 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2022 #4 Rehber ayarlarında olması lazım ama ezbere hatırlamıyorum. Yanımda da yok maalesef, üzgünüm. Artı 0 Eksi