iPhone 4 kullanılabilir mi?

Zaaita

Kilopat
Evimin bodrum katında iPhone 4 buldum. Biraz kurcaladım, hoşuma gitti ama iOS 7 olduğu için hiçbir şey yapamıyorum. iPhone 4'ü kullanabilmem için yapılabilecek bir şey biliyor musunuz? Jailbreak olabilir veya bir çözüm?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece alo için kullanabilirsin ama WhatsApp ve internette gezmek için kullanamazsın. Güzel telefondur. 10 sene sonra çok değerlenir bu telefon zira iPhone 1 ( ilk çıkan iPhone telefonu. Kutusundan hiç çıkmamışsa çok daha pahalı ) şimdi piyasada 30 bin liraya satılıyor.

Evimin bodrum katında iPhone 4 buldum. Biraz kurcaladım, hoşuma gitti ama iOS 7 olduğu için hiçbir şey yapamıyorum. iPhone 4'ü kullanabilmem için yapılabilecek bir şey biliyor musunuz? Jailbreak olabilir veya bir çözüm?

Bende de var. Batarya çok sıkıntı, dayanmıyor. Aktif kullanmaya uygun değil bence. Ama arkası çok havalı doğrusu .😁

Sadece alo için kullanabilirsin ama WhatsApp ve internette gezmek için kullanamazsın. Güzel telefondur. 10 sene sonra çok değerlenir bu telefon zira iPhone 1 ( ilk çıkan iPhone telefonu. Kutusundan hiç çıkmamışsa çok daha pahalı ) şimdi piyasada 30 bin liraya satılıyor.

Başka bir çözüm yok mu?
Jailbreak falan?

Aslında üniversite sınavına hazırlanacağım onun için güzel bir telefon.

Ben iPhone 3GS kullandım bir ara sınava hazırlanacağım diye. En büyük sorun pilin ölü olması ve telefonun rasgele kapanıp şarja takana kadar açılmamasıydı. Onun haricinde internet kullanabiliyordum. Birkaç tane nostajik oyun yükle keyif alırsın sende.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı