iPhone 4 Ne Zaman Değerlenir?

68077

Megapat
Elimde bir iPhone 4 var hala çalışır durumda, bunun bataryasını yenilesem bir süre daha çalışır halde tutmaya çalışsam şuan ki iPhone 2G gibi 5000$ gibi bir fiyata kaç yıl sonra sahip olur?

Elimde bir iPhone 4 var hala çalışır durumda, bunun bataryasını yenilesem bir süre daha çalışır halde tutmaya çalışsam şuan ki iPhone 2G gibi 5000$ gibi bir fiyata kaç yıl sonra sahip olur?

5000$ edenler kapali kutu sanirim.

Sahibinden e girersen kullanilmiş iphone 2g lerin 300 ila 700 lira arasinda oldugunu görürsün.

Kullanılmışı saklama gerek yok [emoji3]

iPhone 4 ve 4S modelleri halen satıldığı için 5-6 yıl sonra belki değerlenir.
Bu forum 2017 yılında açılmış ve ben 2022'den geliyorum. Halen daha letgo'da veya sahibinden'de iPhone 4, 4S ve 5'i bile aşağıdaki fiyatlarda satıyorlar.

Hurda : 25₺ - 120₺
(hurdadan kastım anakartı arızalı, ekranı kırık, iCloud kilitlileri falan)

Kullanılmış Sağlam : 200₺ - 350₺
(ikinci eldir ama sağlam ve düzgün kullanılmıştır fakat yüksek kapasitelileri mesela 64 GB falan 300₺ gibi bir fiyata satılıyor)

Yenilenmiş : 250₺ - 550₺
(kullanıcı tarafından yenilenmiş bir şekilde sıfır durumunda en az 300₺'ye satılıyor ve fiyatı tamamen kapasitesine göre değişiyor)

Yaptığım bu hesaptan da anlaşılacağı gibi, bu telefonların antika olarak değerlendirilmesi için henüz bayağı bir erken. iPhone 2G'nin pahalı olmasının en büyük nedeni ise piyasadaki ilk ve orjinal iPhone olmasıdır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı