iPhone 4S alınır mı?

ok3902

Hectopat
Arkadaşlar, ASUS ZenFone 2 kullanıyordum ama ekranı kırık ve dokunmatiği çok iyi çalışmıyor, ben de yeni telefon alayım dedim ve dün gezinirken GittiGidiyor'da yenilenmiş iPhone 4S gördüm 250 TL bence çok ucuz yorumlara falan baktım iyi, faturalı falan her şeyi tam sizce alınır mı?

Telefonda çok oyun oynamam, girdiğim uygulamalar;
Netflix.
YouTube.
Instagram.
WhatsApp.
Telegram.

Cihaz iOS 9.3'e kadar destekliyor.

iPhone SE 2 alabilirsiniz.

Gidip M.Ö'den kalma telefon almanın anlamı yok. Güncel ve uzun ömürlü bir telefon alın.
1626785230591.png

Alınmaz, dediğiniz uygulamaların neredeyse hiç birini kuramazsınız. En az bir 6S Plus gibi bir model gerekiyor. 5S bile yetmez şu zamanda.
iPhone SE 2 alabilirsiniz.

Gidip M.Ö'den kalma telefon almanın anlamı yok. Güncel ve uzun ömürlü bir telefon alın.
Hocam iPhone SE 2, milattan önceden kalma bir telefon mu? Doğru şeyi mi konuşuyoruz? Bu telefon çıkalı daha 2 sene bile olmadı diye biliyorum.

Alınmaz, dediğiniz uygulamaların neredeyse hiç birini kuramazsınız. En az bir 6S Plus gibi bir model gerekiyor. 5S bile yetmez şu zamanda.

Hocam iPhone SE 2, milattan önceden kalma bir telefon mu? Doğru şeyi mi konuşuyoruz? Bu telefon çıkalı daha 2 sene bile olmadı diye biliyorum.
Yanlış anladınız beni 😄, ben iPhone 4 için dedim M.Ö diye.
@icy_termination
@unut
@icy_termination
@unut
Güncel ve uzun ömürlü bir telefon olarakta SE 2'yi kast etdim.

@icy_termination
@unut

Güncel ve uzun ömürlü bir telefon olarakta SE 2'yi kast etdim.
Anladım hocam :D, biraz yanlış anlamışız. Alıntı altına öyle yazınca garip geldi kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı