iPhone 4S Alınır mı?

Film izler niye izleyemesin? GT-S5360 ile izliyorum ...
Kullanıcının öncelikli beklentileri asphalt tarzı oyun oynamak, ve film izlemek ise 4s pekte buna uygun değil. Ha izlenir, her akıllı telefonda izlenir ama nekadar keyif verir tartışılır.
4s ebat olarak pek buna müsait değil, kalın ve çerçevesine oranla küçük bir ekrana sahip. Daha çok genel işleri görmek için daha uygun bir cihaz.

4s düşünüldüğüne göre bütçe 1000 Tl civarı sanırım ? 1000 Tl' ye daha iyi ve yeni bir Android cihaz almak varken bence yanlış karar olur. He illa ki İphone isteniyorsa eğer başka seçenek yok sanrım.

Kullanıcının öncelikli beklentileri asphalt tarzı oyun oynamak, ve film izlemek ise 4s pekte buna uygun değil. Ha izlenir, her akıllı telefonda izlenir ama nekadar keyif verir tartışılır.
4s ebat olarak pek buna müsait değil, kalın ve çerçevesine oranla küçük bir ekrana sahip. Daha çok genel işleri görmek için daha uygun bir cihaz.
Genede benim antikadan iyidir 32Gb olursa özellikle bana yeter Gmail ile arası nasıl?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı