iPhone 4S alınr mı?

Vossi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Biliyorum bu konuda çok konuşuldu ama yardıma ihtiyacım var. Elimde bulunan Samsung Galaxy Trend Plus'un kasmasından, ara sıra takılmalarından bıktığım için artık yeni bir telefon almak istiyorum. Nexus hariç diğer bütün Android cihazlarda firmanın kendi arayüzü bulunduğu için artık belli bir süre sonra kasmaya, takılmaya başlıyor. Bu yüzden İOS cihaz almak istiyorum. Bütçem 900 TL ama en fazla 100 TL daha artırabilirim. Bu bütçeye de İOS cihaz olarak iPhone 4S kalıyor. Ayrıca öyle fazla oyun, film izlemem. Facebook'a, Youtube'a, ve Safari'ye sorunsuzca hızlıca girsin çalışsın başka bir isteğim de yok. Bu bütçeye 2.el iPhone 5 felan al diyeceksiniz ama 2.el ne kadar iyi, sağlıklı olur şüpheliyim. Sizce iPhone 4S almalı mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum 900-1000 TL civarında iPhone 5 sıfır cihaz bulabilirsin. Ya da 2.el temiz iPhone 5S bulabilirsin. Eğer 400 TL daha ekleme imkanın varsa hiç düşünme sıfır iPhone 5S al derim. Fiyatlar şu an bu kadar inmişken kaçırmayın derim. iPhone 5S'in daha çok yolu var. Sorun çıkaracağını sanmıyorum. Hayırlı alışverişler!

Bence alınmaz artık ömrünü dolduran bir telefon 5s ler baya uygun fiyata düştü sıfırları 5s alın yada zenfon 2 ye bakın ihtiyacınızı karşılayacaktır eminim

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı