iPhone 4S bu saatten sonra alınır mı?

• Konuyu başlatan Au5
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 4.202
Ben facebook kullanmıyorum da neyse çok sağol yardımın için. Şuanlık XperianZE romunu indirip mevcut CM yi yedekliyeyim sonra kötüyse tekrar geri yüklerim. Teknoloji böyle bir şey işte.

Android Candır ya. :D Ben S3 Mini kullandığım için sendeki ROM'lar kadar kapsamlı değil benimkiler ama idare ediyor beni. :)

Madem ios seviyorsunuz iphone 5s alın. Neden 5 demedim? Kasa olarak 5s'e göre baya zayıf.
Bu arada arkadaşınız çok şanssızmış. Ben cam, köşe üstü betona, çakıla düşürdüm hiçbir şey olmadı. Ekranda 5 liralık jelatin var sadece, üzerinde de 5 liralık ince kılıf. :) Belki de ben çok şanslıyımdır.

Bnce s3 ü satın. İphone 5 veya 5S alın derim. Ama paranız fazla değilse LG Motorola Sony(Samsungu önermem hiç) gibi androidli telefon almanızı tavsiye ederim. Samsungu önermemin sebebini söyleyeyeim : Çok fazla Ram yiyen bir telefon markasıdır. Fransada bile bütün samsung telefonlar toplandı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı