IPhone 4s İOS 8.1.3 Güncellemesiyle Kasar Mı?

Beyler bende İPHONE 4S kullanıyordum ve 8.1.3 güncelleyip Jailbreak yaptım tık yok telefonda bende kasmamıştı bu arada telefonda 8GB'dı.
Peki 8.1.3'e nasıl jailbreak yaptın? Şu an ortada yayınlanmış bir jailbreak aracı yok o yüzden soruyorum.
 
Hayır. İOS 7 'ye geçebilir
İTunes bağlayarak ios 7 dosyasını bulup İOS 7 yapabilir.
Bilmeden konuşma.
iTunes cihazdaki yazılıma göre hareket etmez, son sürüm neyse ona geçmeni sağlar. Sen İos 7 ipsw dosyasını iTunes a göstersen bile iTunes İos 7 yi sürüm düşürme olarak algılar ve hata verir.
 
Bir tane benden "Bilmeden konuşma." verelim arkadaşa. Ne dersin @HalilAtaoğlu kardeşim?
Arkadaş yanlış biliyor olabilir insanlık hali bu seferlik alttan alalım. Ayrıca burda bilgi paylaşımında bulunuyoruz herkezin karşıdaki kişiye saygı duyması gerekmektedir. Bizim gibiler oldukça yanlış bilenlerde sayemizde doğruyu öğreniyorlar. Verdiğimiz doğru yanıtlar onlar için bir cevap niteliği taşımaktadır zaten, fazladan iğnelemeye gerek yok
 
4s kullanıyorum ve iOS 8.1.3 sürümündeyim. Kasma yapmıyor ama yavaş çalışıyor, güvenlik açısından güncelleme yap diyebilirm ama iOS 5 deki performansı bulamazsın.
 
Hayır ben yükledim hiç kasmıyor. iOS 8.1.3 yüklü iPhone 4S gördüyseniz konuşun. Ben yükledim ve memnunum. Şuana kadar kasma yapmadı. Tamam birkaç hatası var ama günlük yaşamınızda kullanımını engelleyecek bir şey yok. Ama ben yinede geçme derim. iOS 6, iOS 7'de Wİ-Fİ greyed out (gri veya soluk ) oluyor ve bir daha açılmıyor. Bazı zamanlar düzeliyor 2 hafta falan gidiyor. Benim ki öyle oldu. Yani geçici yöntemleri var ama 1 hafta falan gidiyor. Yinede geçeceğim diyorsan geç. Şansına bağlı. Benim arkadaşımında var onun bozuk değil. Ama %90'ı bozuk oluyormuş iPhone 4S'lerin.
 
Son düzenleme:

4s kullanıyorum. 8.1.3 güncellemesi yapılı.Söylediğin gibi şarj ömrünün azalmasının aksine optimizazyonu geliştirmişler.Kasma konusuna gelirsek benım telefonumda herhangi bir kasma söz konusu değil.

Kardeşim 8.1.3 için jailbreak var mı? Varsa ÖM'den atarsan sevinirim
8.1.3 için jailbreak daha çıkmadı.
bknz. www.appleturk.net: AppleTürk, Apple, Jailbreak, iOS, iPhone, Mac
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…