Peki 8.1.3'e nasıl jailbreak yaptın? Şu an ortada yayınlanmış bir jailbreak aracı yok o yüzden soruyorum.Beyler bende İPHONE 4S kullanıyordum ve 8.1.3 güncelleyip Jailbreak yaptım tık yok telefonda bende kasmamıştı bu arada telefonda 8GB'dı.![]()
Peki 8.1.3'e nasıl jailbreak yaptın? Şu an ortada yayınlanmış bir jailbreak aracı yok o yüzden soruyorum.Beyler bende İPHONE 4S kullanıyordum ve 8.1.3 güncelleyip Jailbreak yaptım tık yok telefonda bende kasmamıştı bu arada telefonda 8GB'dı.![]()
iTunes cihazdaki yazılıma göre hareket etmez, son sürüm neyse ona geçmeni sağlar. Sen İos 7 ipsw dosyasını iTunes a göstersen bile iTunes İos 7 yi sürüm düşürme olarak algılar ve hata verir.Hayır. İOS 7 'ye geçebilir
İTunes bağlayarak ios 7 dosyasını bulup İOS 7 yapabilir.
Bilmeden konuşma.
iTunes cihazdaki yazılıma göre hareket etmez, son sürüm neyse ona geçmeni sağlar. Sen İos 7 ipsw dosyasını iTunes a göstersen bile iTunes İos 7 yi sürüm düşürme olarak algılar ve hata verir.
Arkadaş yanlış biliyor olabilir insanlık hali bu seferlik alttan alalım. Ayrıca burda bilgi paylaşımında bulunuyoruz herkezin karşıdaki kişiye saygı duyması gerekmektedir. Bizim gibiler oldukça yanlış bilenlerde sayemizde doğruyu öğreniyorlar. Verdiğimiz doğru yanıtlar onlar için bir cevap niteliği taşımaktadır zaten, fazladan iğnelemeye gerek yokBir tane benden "Bilmeden konuşma." verelim arkadaşa. Ne dersin @HalilAtaoğlu kardeşim?
Beyler bende İPHONE 4S kullanıyordum ve 8.1.3 güncelleyip Jailbreak yaptım tık yok telefonda bende kasmamıştı bu arada telefonda 8GB'dı.![]()
Dün İphone 4s 64 GB versiyonu aldım ama içinde İos 5 var ve güncelleme olarak 8.1.3 gösteriyor. Bunu yüklersem bir sorun çıkar mı ? Kasma veya şarj ömrünün kısalması gibi şeyler duydum doğru mu ?
8.1.3 için jailbreak daha çıkmadı.Kardeşim 8.1.3 için jailbreak var mı? Varsa ÖM'den atarsan sevinirim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.