IPhone 4S, IOS 9.3.5 güncellemesi yapılır mı?

Ergen ergen? Gelmişsin buraya ergen ergen diyon sen yokken ben buralardaydım istersen o işe hiç girme sen bi facebook ver oradan tartışalım. Yaş ortalaması derken asıl düşüren sensin ki ''Akıl yaşta değil baştadır.'' bunu bil. Cahilliğe gelecek olursak eğer, cahil sensin 35 MB kasar diyorsun asıl sen cahilsin cahil! Daha güvenlik güncellemesini bilmiyorsun. Acaba o 35 MB neler kasıyor bilmek isterim. Tartışmak istersen faceni ver.

Ya he he. Ne boş yaptınız arkadaş! Senin havan kime yani? Hayırdır böyle artist artist ne konuşuyorsun? Yapıyorsan yap yapmıyorsan yapma. Post kasacak sana mı kaldım? Boş kuruntu yapıyorsun ona yorum yaptım. Ne olabilir yani 35 MB'lık güncellemede? Telefon zaten ölü o olmasa da kasıyor. Olsa ne yapacak açılmayacak mı? Gösteriş falan mı yapıyorsunuz ilk defa iPhone alınca?

Kasmaz.İmkanınız varsa biraz bekleyin telefona taksit çıkınca 5s almanızı öneririm.

İfadeler: AT7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…