IPhone 4S, IOS 9.3.5 güncellemesi yapılır mı?

@Semih Demir @AT7 Relax beyler! Bu arada o 35mb ile neler kasıyo sen bir bilsen @Semih Demir sonuna kadar haklı. Gelipde burda ergen ergen kavga çıkarma. Zaten forumun yaş ortalaması düşüyo. Sizin gibi cahiller ile uğraşamayız! @AT7
Ergen ergen? Gelmişsin buraya ergen ergen diyon sen yokken ben buralardaydım istersen o işe hiç girme sen bi facebook ver oradan tartışalım. Yaş ortalaması derken asıl düşüren sensin ki ''Akıl yaşta değil baştadır.'' bunu bil. Cahilliğe gelecek olursak eğer, cahil sensin 35 MB kasar diyorsun asıl sen cahilsin cahil! Daha güvenlik güncellemesini bilmiyorsun. Acaba o 35 MB neler kasıyor bilmek isterim. Tartışmak istersen faceni ver.

Ya he he. Ne boş yaptınız arkadaş! Senin havan kime yani? Hayırdır böyle artist artist ne konuşuyorsun? Yapıyorsan yap yapmıyorsan yapma. Post kasacak sana mı kaldım? Boş kuruntu yapıyorsun ona yorum yaptım. Ne olabilir yani 35 MB'lık güncellemede? Telefon zaten ölü o olmasa da kasıyor. Olsa ne yapacak açılmayacak mı? Gösteriş falan mı yapıyorsunuz ilk defa iPhone alınca?

Kasmaz.İmkanınız varsa biraz bekleyin telefona taksit çıkınca 5s almanızı öneririm.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı