9.3.5 Jailbreak için tek yöntem Phoenix. Kendi sitelerinde kısaca açıklamışlar ve oldukça basit ama yine de bir video bırakayım.
Ayrıca internette tonlarca kaynak bulabileceğin gibi özellikle Jailbreak gibi konularda tonlarca sahte kaynak bulmak da mümkün maalesef. 9.3.5'e Phoenix kullanarak Jailbreak yapabilirsin. Kendi sitesinin linkini de bırakayım.
Phoenix Jailbreak for iOS 9.3.5 32-Bit
Sürüm düşme konusunda ise Apple, iOS 8'lerden sadece 8.4.1'i OTA olarak imzalıyor. Cümlenin tercümesini yazayım, SHSH kaydın olmadığından iOS 8 için sadece 8.4.1 sürümüne telefon ile geçebilirsin. Başka iOS 8 versiyonuna geçmenin şu anda herhangi bir yolu yok.
Bunları tonlarca kaynağın arasında kaybolmaman için yazdım, umarım başarılı bir şekilde telefonunu Jailbreak'lemiş olursun. Biraz uğraşacaksın fakat sonunda seveceğini düşünüyorum. Benim aklımda da son günlerde bir iPhone 4S alıp eski günlere dönmek var. Bakalım ne olacak