iPhone 4S Jailbreak ile WhatsApp kurma

sefa.00

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde iPhone 11 kullanıyorum ama 4S'te WhatsApp'a ulaşmam gerekiyor. Telefonu Jailbreak'ladım, Cydia da hazır ama ne yaptıysam WhatsApp'ı indiremedim. İnse bile güncel değil vs yazıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iOS 9 da olduğunuzu var sayarak önce "Safari Plus", "Filza file Manager" ve "App Sync" Tweak'ini indirin kurun. sonra şu linkten WhatsApp .ipa dosyasını indirin (4sden indirin) ve Filza'ya atarak, sonra üstüne tıklayarak kurun. WhatsApp dosyası maalesef modludur çünkü o sürümde WhatsApp desteği yoktur. Aradığını Cydia'da bulamazsanız Karen's Repo kurun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam iOS 9 da olduğunuzu var sayarak önce "Safari Plus", "Filza file Manager" ve "App Sync" Tweak'ini indirin kurun. sonra şu linkten WhatsApp .ipa dosyasını indirin (4sden indirin) ve Filza'ya atarak, sonra üstüne tıklayarak kurun. WhatsApp dosyası maalesef modludur çünkü o sürümde WhatsApp desteği yoktur. Aradığını Cydia'da bulamazsanız Karen's Repo kurun.
deneyecem olursa cüzdan kodun hazır knkm :d
imdirdim fakat wp yi açtığı an kapatıyo video eklerim 5 dk ya

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı