iPhone 4s Tuş bozulur mu ?

ThisisPerfect

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, İphone'ların tuşları çabuk bozuluyor diyorlar. Özellikle ana tuş ve kilit tuşu. Bunun için ekranda bir düğme açılıyor onu öneriyorlar fakat ben onu kaldırdım. Kullanmayı sevmiyorum göze hitap etmiyor ve çok yer kaplıyor. Tuşlar kesin bozulur diye bir şey var mı yoksa bozulmayabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim 4sde toplam 4 tuş vardı 3'ü bozuk ekrana gelen büyük şeyi sevmiyorsan jailbreak yap activator'u indir ekrandaki hareketlerine kafana göre görev yükle mesela ben 3 parmak yakınlaştırmayı ve üstteki saat batarya falan olan çubuğu sola çekmeyi ses kısmak uzaklaştırmayı ve sağa çekmeyi ses açmak yaptım ayrıca orta tuş için ve ekranı kapatmak için de çeşitli şeylere görev verdim

İyi kullanırsan bir sorun olmaz ama kaba kullanırsan sorun çıkarır. Sonuçta onlarında bir kullanım ömrü var. Telefon ve diğer cihazları iyi kullanmak lazım. Ucuza alınmıyor sonuçta.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı