IPhone 4'te iCloud açılmıyor

RETGEX

Hectopat
Daha fazla  
Geçici olarak iPhone 4 kullanıyorum, arkadaşımdan 100TL'ye aldım sıfrlayıp verdi. iCloud hesabıma giriş yapamıyorum iCloud hesabını kaydetmeye çalışırken bir hata oluştu diyor. iCloud hesabı da açamıyorum, sunucu hatası nedeniyle Apple ID oluşturulamadı hatası veriyor. Nasıl çözebilirim?

Son düzenleme:
Geçici olarak iPhone 4 kullanıyorum, arkadaşımdan 100TL'ye aldım sıfrlayıp verdi. iCloud hesabıma giriş yapamıyorum şu anda giriş yapamazsınız diyor. iCloud hesabı da açamıyorum, sunucu hatası nedeniyle Apple ID oluşturulamadı hatası veriyor. Nasıl çözebilirim?

Apple bu telefonlarım fişini çekti diye biliyorum hocam desteği yok büyük ihtimalle sunucularda kapalıdır ama belki yanlış biliyorumdur yanlışsa biri düzeltsin lütfen.

Apple bu telefonlarım fişini çekti diye biliyorum hocam desteği yok büyük ihtimalle sunucularda kapalıdır ama belki yanlış biliyorumdur yanlışsa biri düzeltsin lütfen.

Bilgisyardan telefona Instagram vb. sosyal medyalrını atmayı başardım ama ICloud'u yapamadım bilsem sıfırlattırmazdım :/

Merhaba, aradan biraz zaman geçmiş ama 2. el iPhone 4 aldım koleksiyonum için. iCloud giriş yapamadım ben de. Sorunu çözdünüz mü acaba? Bir de nasıl bilgisayardan içine uygulama attınız?

Konuyu hortlattım fakat yardımım olsun istedim.
Eger üst model bir iphonenunuz varsa(iPhone 6S veya üstü uygulamanın iOS gereksinimine bağlı) istediğiniz uygulamayı indiriyorsunuz daha sonra eski iphonenunuza da aynı iCloud giriyorsunuz App Store'dan satın alınanlar kısmından istediğiniz uygulamanın üzerindeki bulut simgesine dokunup "en son uyumlu sürümü indir"diyorsunuz.
Eğer PC ile yapmak isterseniz de eski sürüm iTunes indirip hesabınızı girerek App Store kısmından indirme yapıp eski cihazınızdan App Store açıp satın alınanlardan ilk yöntemdeki gibi indirmeniz gerek.

Konuyu hortlattım fakat yardımım olsun istedim.
Eger üst model bir iphonenunuz varsa(iPhone 6S veya üstü uygulamanın iOS gereksinimine bağlı) istediğiniz uygulamayı indiriyorsunuz daha sonra eski iphonenunuza da aynı iCloud giriyorsunuz App Store'dan satın alınanlar kısmından istediğiniz uygulamanın üzerindeki bulut simgesine dokunup "en son uyumlu sürümü indir"diyorsunuz.
Eğer PC ile yapmak isterseniz de eski sürüm iTunes indirip hesabınızı girerek App Store kısmından indirme yapıp eski cihazınızdan App Store açıp satın alınanlardan ilk yöntemdeki gibi indirmeniz gerek.
En yakın zamanda deneyeceğim, teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı