iPhone 5 A1428 Turk Telekom 4.5G Problem

FaNTaSTiCaS

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar,

Apple'ın sitesinden baktığımda;

image.jpeg

Destek frekanslarını gördüm. Online işlemlerden de desteğin olduğu görünüyor.

image.png

Sizin fikriniz nedir? Neden desteklemiyor olabilir?

Operatör hiç bir sorun olmadığını söyledi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazınız Türkiye’de 4.5G Desteklemiyor. Sadece Kanada ve ABD 4G Çeker. Bunun sebebi cihazınızın ABD modeli olduğundan
A1428 4.5G ABD’da çeker
A1429 4.5G Avrupa’da Çeker

Şu an araştırdım da aynen dediğiniz gibiymiş durum. Ayrıca benim cihazdaki 1688 versiyon da global versiyonmuş. Bende durum daha farklı sanırım.

Genel bir bilgi gibi bu hep söyleniyor fakat teknik olarak bu frekansları destekliyorsa çekmesi gerekiyor.

Türkiyede hangi frekansları destekliyor? 800Mhz frekansı Türkiyede destekliyor, telefonum da desteklemesi gerekmiyor mu?

Genel bir bilgi gibi bu hep söyleniyor fakat teknik olarak bu frekansları destekliyorsa çekmesi gerekiyor.

Türkiyede hangi frekansları destekliyor? 800Mhz frekansı Türkiyede destekliyor, telefonum da desteklemesi gerekmiyor mu?
Sizin cihazınızın içindeki cat3 modem sadece abd ve kanada için tasarlanmış 3g standart dır modem ile çalışmaz ama 4G cihazın cat3 modemin den yararlanıyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı