iPhone 5 Açılmama Sorunu

Makaleler
1
Yer
/
Merhabalar. Sorunsuz olmasa da kullandığım iPhone 5 var. Şu ana kadar bazen kendi kendine kapanmasına rağmen normal bir şekilde kullanmaktaydım. Bugün PC'ye bağlı şekilde şarj ediyordum. %100 şarj olmasına rağmen çıkarmadım bilgisayardan. Dışarı çıkarken aldım yanıma ama kapalıydı. Açayım dedim ama açılmadı. Bende Home tuşu ve Power tuşuna birlikte basıp açmayı denedim. Elma işareti çıktı ama açılmadan tekrar kapandı. Bi' süre bekledikten sonra aynısını yapıyorum ve yine aynı şekilde kapanıyor. Yani elma 4-5 sn. durup tekrar yok oluyor. 2 saat karışmadım, sonra şarja taktım. İlk önce şarjı yok gibi gözüküyor sonra elma hemen geliyor. Ama 4 saniye sonra yok oluyor yani kapanıyor. Şu an ne yaparsam yapayım açılmıyor, tepki yok. Ne yapmamı önerirsiniz?

Merhaba İphone 5'lerin genel fabrika çıkışlarında çoğu hatalı olarak kullanıcıya sunulmaktadır ve bu yüzden Apple 2012 ve 2013'de üretilip satılan İphone 5 modellerinin "Pil Değiştirme Kapsamında" bir kampanya başlatması söz konusu olmuştur detaylı bilgi için;
iPhone 5 Pil Değiştirme Programı - Apple Destek
İyi sosyaller dilerim :)

Arkadaşlar sorunu çözmüş bulunmaktayım. Telefonu 10 dk. buzdolabına koydum. Çıkarıp şarja taktım ve açıldı. Böyle bir sorunla karşılaşanlar, en son olarak telefonu 10-15 dk. boyunca buzdolabına koysunlar ve şarja taksınlar.
İlginç bir çözüm :).

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı