IPhone 5 alınır mı?

Ben iOS kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum.
  1. Uçan fiyatlar.
  2. Uygulamaların çoğunun ücretli olması.
  3. Hafıza olarak çabuk dolması.
  4. Pilin değiştirilemiyor oluşu.
  5. SD Kart genişlemesinin olmayışı.
  6. Tek bir ekran.
  7. Uygulamaları orta tuşuna çift basıp çıkan ekranda gerçekten kapatmıyor oluşu.
Bu sebeple Android veya Windows Phone'lu cihazlara yönelebilirsiniz. Ayrıca WP, iOS'tan daha stabil ve aynı paraya daha iyi bir donanıma sahip cihaz alıyorsunuz.

Ben iOS kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum.
  1. Uçan fiyatlar.
  2. Uygulamaların çoğunun ücretli olması.
  3. Hafıza olarak çabuk dolması.
  4. Pilin değiştirilemiyor oluşu.
  5. SD Kart genişlemesinin olmayışı.
  6. Tek bir ekran.
  7. Uygulamaları orta tuşuna çift basıp çıkan ekranda gerçekten kapatmıyor oluşu.
Bu sebeple Android veya Windows Phone'lu cihazlara yönelebilirsiniz. Ayrıca WP, iOS'tan daha stabil ve aynı paraya daha iyi bir donanıma sahip cihaz alıyorsunuz.

Çabuk dolması kullanıcıya bağlı bir şey.

SD Kart kullanabilsek bir bir uygulama yüklediğimiz zaman taşınması konusunda sıkıntı yaratıyor veya direkt olarak sd karta kuramıyoruz, root gerekiyor.

Çabuk dolması kullanıcıya bağlı bir şey.
Sadece fotoğraf çekerek çok kısa zamanda doldurabilirsin. Birde müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı seven biriysen sürekli dolu say.

SD Kart kullanabilsek bir bir uygulama yüklediğimiz zaman taşınması konusunda sıkıntı yaratıyor veya direkt olarak sd karta kuramıyoruz, root gerekiyor.
Android için geçerli o konu. Windows Phone'da sistem dosyaları hariç tüm uygulamalar hafıza kartına taşınıyor.

Windows Phone'da müzik atma konusu biraz sıkıntılı. Xbox'ın live uygulama marketine yönlendiriyor. Kullanımı fazla stabil değil, Android daha iyi bir sistem. Windows Phone'a göre.

Sadece fotoğraf çekerek çok kısa zamanda doldurabilirsin. Birde müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı seven biriysen sürekli dolu say.

Android için geçerli o konu. Windows Phone'da sistem dosyaları hariç tüm uygulamalar hafıza kartına taşınıyor.

Benim bir tanıdığımda da iPhone var. Fotoğrafları ayarladım bilgisayara direk gidiyordu. Sonra hemen silebiliyorsunuz, iCloud olması ayrıca harika bir şey. Apple iPhone 5 olayı karmaşık bir hal aldı kabul ediyorum. Bildiğim kadarıyla iOS güvenlik konusunda da çok iyi. Yanlış anlaşılmasın ben de android kullanıyorum ama param olsaydı Apple tercih ederdim.

Windows Phone'da müzik atma konusu biraz sıkıntılı. Xbox'ın live uygulama marketine yönlendiriyor. Kullanımı fazla stabil değil, Android daha iyi bir sistem. Windows Phone'a göre.
Hayır yanılıyorsunuz. Windows Phone'da şarkı atmak inanılmaz kolay. Siz yanlış biliyorsunuz.

Benim bir tanıdığımda da iPhone var. Fotoğrafları ayarladım bilgisayara direk gidiyordu. Sonra hemen silebiliyorsunuz, iCloud olması ayrıca harika bir şey. Apple iPhone 5 olayı karmaşık bir hal aldı kabul ediyorum. Bildiğim kadarıyla iOS güvenlik konusunda da çok iyi. Yanlış anlaşılmasın ben de android kullanıyorum ama param olsaydı Apple tercih ederdim.
iOS'un güvenliği falan çok iyi değil. Tutturmuşlar virüssüz plartfom diye. Virüsler cirit atıyor o plartformda milletin haberi yok. Hatta ilk bilgisayar virüsü MacOS'larda yazılıp MacOS'larda çalışacak şekilde hazırlandı. Yani kısaca şöyle diyeyim. Direk UNIX tabanlıydı.

Hayır yanılıyorsunuz. Windows Phone'da şarkı atmak inanılmaz kolay. Siz yanlış biliyorsunuz.

iOS'un güvenliği falan çok iyi değil. Tutturmuşlar virüssüz plartfom diye. Virüsler cirit atıyor o plartformda milletin haberi yok. Hatta ilk bilgisayar virüsü MacOS'larda yazılıp MacOS'larda çalışacak şekilde hazırlandı. Yani kısaca şöyle diyeyim. Direk UNIX tabanlıydı.

Adam appleyi kötüleyecek diye 25 sene evvelki virüsü kanıt gösteriyor güler misin ? Ağlar mısın ? :)))

ilk bilgisayar virüsü yazıldığında apple'nin hangi telefonu vardı sarhoş musun ?:))

Diyeceksin ki : ''Olsun ilk virüs bu işletim sistemine yazıldı'' İlk virüs hakkında bazı söylentiler var araştırabilirsiniz Apple II bilgisayarına birinin bulaştırdığı söyleniyor diğer yandan Pakistan'lı Alvi kardeşler Dos tabanlı pc için yaptılar deniliyor. Fakat gerçek olan şu ki: ilk virüs olarak tanımlanan pc'nin içine giren bildiğimiz canlı böceklerdir.

Hadi diyelim senin dediklerin doğru olsun:
25-30 sene önce adamın biri virüs yazmışsa sen bunu ''efendim bugünde virüs kaynıyor'' şeklinde nasıl tanımladın aklım almadı ama benim sana bunu izah etmek için burda kitap yazmam lazım onu anladım. Sen 25 sene geride kalmışsın çünkü.

''Uygulamaların çoğunun ücretli olması'' Uygulamalar genel olarak önce ios işletim sistemine çıkar sonra android sürümü yapılır. Fark şu ki: Apple'de uygulamalar denenmiş ve kontrol edilmiş bir şekilde kullanıcıya sunulur bu emeği doğrultusunda ücretlidir. Androidde ise uygulamanın ücretli ve ücretsiz sürümü vardır ücretsiz olan genel olarak virüslü yada ağzına kadar reklam doludur. Hatta o kadar reklam yaparki şahsen ben bıktım usandım. Appleye geçiş yapacağım parası neyse vereceğim.

''Applede geri tuşu bile yok'' demiş yaa.. harbi kafası güzel bunun. Apple otomobil üretmiş geri vites yok inecen iteleyecen sanki :))) İphonede tuş olarak yok fakat bir önceki menü butonu var yetmiyorsa çekici çağırırsın kardeş.

Android açık veri sistemidir. Telefonunuzu gemboy yada flaş bellek gibi kullanmak isteyenlere android tavsiye ederim. Ancak kişisel güvenlik ve telefon istiyorum diyorsanız apple derim.

wp'nin doğru dürüst marketi bile yok uygulamalar ya gelmez yada en son gelir. Stabildir evet orda bir sıkıntı yok ancak kullanan sayısıda diğerlerine göre azdır. Aynı paraya daha yüksek kalite diyor adam :)

İphone'nin pili deyişir ücretlidir. Aslında sizde yapabilirsiniz ancak çok kolay deyil.

İos 8 ile çift pencere özelliği gelecek diye biliyorum. Pencerenin birinde sinema izleyecez diğerinde de Zeki Müren bizi görecek :))) 2 pencere olmazsa ne oluyorsa artık...?

Fiyat konusunda samsung s5 2190 civarı 16 GB için, iphone 5s 2149 16 GB için. İlk çıktığında iphone evet pahalıdır ancak KALİTE HERZAMAN PAHALI OLMUŞTUR. Ayrıca iphone 4s'e bile ios 8 gelirken benim samsung s3 telefonuma kitkat bile gelmedi kitkata geçmem için 2000 tl daha verip bir üst modele geçmem lazım.
Siz buna ucuzluk diyorsanız ya sayı saymasını bilmiyorsunuz yada para saymasını bilmiyorsunuz

Şurda siyasi parti tutar gibi kendi tercihiniz en iyisi yada sizin için iyi olan herkez için iyi gibi düşünerek dar görüşlü yorumlar yapmayın. Birde mümkünse bilmediğiniz şeyi biliyor gibi konuşmayın.

Arkadaşlar kimi android sever kimi ios bunu anlarım normaldir olabilir. Ancak android seviyorsunuz diye diğer işletim sistemleri hakkında çamur atarım izi kalır şeklinde enteresan enteresan şeyler yapıp insanları yanıltmayın. 25 senedir bu ios yerinde saymıyor ilk virüs bilmem ne acaip acaip şeyler duyup aralarında köprü kurmaya çalışmayın bu formu trajikomediye çevirmeyin

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı