Emrah Şaşmaz
Hectopat
Daha fazla
Ben iOS kullanmanızı pek tavsiye etmiyorum.
Bu sebeple Android veya Windows Phone'lu cihazlara yönelebilirsiniz. Ayrıca WP, iOS'tan daha stabil ve aynı paraya daha iyi bir donanıma sahip cihaz alıyorsunuz.
- Uçan fiyatlar.
- Uygulamaların çoğunun ücretli olması.
- Hafıza olarak çabuk dolması.
- Pilin değiştirilemiyor oluşu.
- SD Kart genişlemesinin olmayışı.
- Tek bir ekran.
- Uygulamaları orta tuşuna çift basıp çıkan ekranda gerçekten kapatmıyor oluşu.
Sadece fotoğraf çekerek çok kısa zamanda doldurabilirsin. Birde müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı seven biriysen sürekli dolu say.Çabuk dolması kullanıcıya bağlı bir şey.
Android için geçerli o konu. Windows Phone'da sistem dosyaları hariç tüm uygulamalar hafıza kartına taşınıyor.SD Kart kullanabilsek bir bir uygulama yüklediğimiz zaman taşınması konusunda sıkıntı yaratıyor veya direkt olarak sd karta kuramıyoruz, root gerekiyor.
Sadece fotoğraf çekerek çok kısa zamanda doldurabilirsin. Birde müzik dinlemeyi ve oyun oynamayı seven biriysen sürekli dolu say.
Android için geçerli o konu. Windows Phone'da sistem dosyaları hariç tüm uygulamalar hafıza kartına taşınıyor.
Hayır yanılıyorsunuz. Windows Phone'da şarkı atmak inanılmaz kolay. Siz yanlış biliyorsunuz.Windows Phone'da müzik atma konusu biraz sıkıntılı. Xbox'ın live uygulama marketine yönlendiriyor. Kullanımı fazla stabil değil, Android daha iyi bir sistem. Windows Phone'a göre.
iOS'un güvenliği falan çok iyi değil. Tutturmuşlar virüssüz plartfom diye. Virüsler cirit atıyor o plartformda milletin haberi yok. Hatta ilk bilgisayar virüsü MacOS'larda yazılıp MacOS'larda çalışacak şekilde hazırlandı. Yani kısaca şöyle diyeyim. Direk UNIX tabanlıydı.Benim bir tanıdığımda da iPhone var. Fotoğrafları ayarladım bilgisayara direk gidiyordu. Sonra hemen silebiliyorsunuz, iCloud olması ayrıca harika bir şey. Apple iPhone 5 olayı karmaşık bir hal aldı kabul ediyorum. Bildiğim kadarıyla iOS güvenlik konusunda da çok iyi. Yanlış anlaşılmasın ben de android kullanıyorum ama param olsaydı Apple tercih ederdim.
Sakin iPhone alma derim ben. En iyisi. Samsung galaxy S4 al. iPhone'un reklami iyi sadece. Samsung cok daha kullanisli, kolay ve hizli. iPhone da geri tusu bile yok. Inan mutsuz olursun.
Hayır yanılıyorsunuz. Windows Phone'da şarkı atmak inanılmaz kolay. Siz yanlış biliyorsunuz.
iOS'un güvenliği falan çok iyi değil. Tutturmuşlar virüssüz plartfom diye. Virüsler cirit atıyor o plartformda milletin haberi yok. Hatta ilk bilgisayar virüsü MacOS'larda yazılıp MacOS'larda çalışacak şekilde hazırlandı. Yani kısaca şöyle diyeyim. Direk UNIX tabanlıydı.
Hayır yanılıyorsunuz. Windows Phone'da şarkı atmak inanılmaz kolay. Siz yanlış biliyorsunuz.
iOS'un güvenliği falan çok iyi değil. Tutturmuşlar virüssüz plartfom diye. Virüsler cirit atıyor o plartformda milletin haberi yok. Hatta ilk bilgisayar virüsü MacOS'larda yazılıp MacOS'larda çalışacak şekilde hazırlandı. Yani kısaca şöyle diyeyim. Direk UNIX tabanlıydı.