IPhone 5 alınır mı?

Kararımı verdim, İphone 5 alıyorum güncellemeleri alır demeniz telefonu almama etki etti. Teşekkürler

Appel'ı çekemeyen, ben de appel ' ı savunduğum için ban atan moderatör olup da kendini bişey sanan arkadaş ne yapmaya çalışıyorsun!

Neymiş ıphone da virüs cirit attırıyormuş

Dostum şimdi alacağım fiyat 1.200 az miktar değil sonuçta aldığıma değer mi Android'i kafamdan sildim, bunu alırsam yani 2 sene gider ve güncellemeleri alır mı? O önemli benim için yapacağım şeyler internet, oyun nadiren film seyrederim. Güncelleme konusunda ise Apple'ın cihazı sitesinden kaldırması beni tedirgin ediyor bu görüşlerime göre yardımcı olursanız sevinirim.

3 yıl boyunca destek veriyor, benim iphone 4'ün desteği iOS 7 ile bitti.

86 çekirdek bir iPhone'da olsa, 3 yıl sonra kesinlikle yavaşlıyor, daha önceki bütün sürümlerden tecrübeyle sabit. O yüzden az daha bekle 6'yı al. Kesinlikle 5 alma.

Yani 3 sene güncelleme alıyorsa 1 sene ömrü kalmıştır bana en az iki sene gitmesi lazım.

Bu hafta değil ondan sonraki hafta alıyorum o zaman bilmiyorum güvendim bakalım 5c ile aynı şimdi o telefonu ön plana çıkarmaya çalışıp 5'ten desteği çekmesinler bana yeter. Tek isteğim 2 sene gitsin.

Appel kullanıcılarını mahcup bırakmaz merak etme

Tatmin eder onda sıkıntı yok zaten, C serisi fiyasko olarak üretti. 5 kullananlar memnun yaygında alırsam 2 hafta sonra kesin alırım incelemelerimi paylaşırım burada. Ios 8'in geleceği resmi bilgi mi?

iPhone 5 iOS 8 kesin. DP 2 sürümü yayınlandı yanlış bilmiyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…