Merhaba bende konuşmayı gördüm ve üye oldum. Bende aynı şekilde iphone 5 almayı düşünüyorum. Şuan Galaxy Mega 6.3 kullanıyorum.Androidi sevmemeye başladım Bu yüzden İosa geçmeyi düşünüyorum sizce iphone 6 çıkmasına az kalmasına rağmen iphone 5 alınırmı ? almayı düşünüyormusunuz;?
Ben maddi imkanımdan dolayı Ios'a geçmeye 5 ile başlamak istiyorum, çok hoşuma gitti günlük yaşamım içersinde beğenirsem 2 sene sonra model yükseltirim. 5'in ömrü iki sene rahat var gibi gözüküyor haftaya alıcam bakalım incelemesini yaparım
iPhone 5 bence simdi alınmaz zaten iOS 8 hala betada ve devoloper hesabı olmadan yüklenmiyor geliştiriciler icin olan iOS 8 icin iphone 5 alınmaz benim önerim biraz daha para biriktirip 5s yada yakındır ki 6 Alman hem böylece ileriye dönük olur
Bak kardeşim 6'ya kadar beklemek istemiyorsan 5S al. Bende 5S var ve çok memnunum. 2 sene rahat yeter. Paran yetmezse de 5C iyi bir seçim olacaktır. Nasılsa 5C dediğimiz telefon renkli kapağı olan iPhone 5.
Bırak 2 seneyi 5 telefonu çürütene kadar kullanabilirsin ornek 4 2004 de çıkan telefon iOS 7 ye kadar yukseltilebiliyor 7.1.2 ile donma kasma olaylarıda çözüldü 5 5s yada 6 sana cok cok rahat uzun yıllar gider ama dersenki ben iOS 8 hatta 9 U görmek istiyorum en az 4s
Bırak 2 seneyi 5 telefonu çürütene kadar kullanabilirsin ornek 4 2004 de çıkan telefon iOS 7 ye kadar yukseltilebiliyor 7.1.2 ile donma kasma olaylarıda çözüldü 5 5s yada 6 sana cok cok rahat uzun yıllar gider ama dersenki ben iOS 8 hatta 9 U görmek istiyorum en az 4s