IPhone 5 alınır mı?

Ios 8 betasının Iphone 5'de incelemesini gördüm gayet stabil çalışıyor kesin gelecek diyebiliriz. Ikincisi 3Gs ios 7 güncellemesini almamış, 4'de ios 8'in gelmemesiyle devamlılığını yitirdi. Buna göre bakacak olursak, 5'in ömrü ios 10 çıkana kadar. Öğrendiklerimi aktarmak istedim, iyi geceler

Merhaba bende konuşmayı gördüm ve üye oldum. Bende aynı şekilde iphone 5 almayı düşünüyorum. Şuan Galaxy Mega 6.3 kullanıyorum.Androidi sevmemeye başladım Bu yüzden İosa geçmeyi düşünüyorum sizce iphone 6 çıkmasına az kalmasına rağmen iphone 5 alınırmı ? almayı düşünüyormusunuz;?

Ben maddi imkanımdan dolayı Ios'a geçmeye 5 ile başlamak istiyorum, çok hoşuma gitti günlük yaşamım içersinde beğenirsem 2 sene sonra model yükseltirim. 5'in ömrü iki sene rahat var gibi gözüküyor haftaya alıcam bakalım incelemesini yaparım

iPhone 5 bence simdi alınmaz zaten iOS 8 hala betada ve devoloper hesabı olmadan yüklenmiyor geliştiriciler icin olan iOS 8 icin iphone 5 alınmaz benim önerim biraz daha para biriktirip 5s yada yakındır ki 6 Alman hem böylece ileriye dönük olur

Tabi 5s veya 6 alması ileriye dönük bir yatırım olur, benim isteğim iki sene rahat bir biçimde kullanmam.

Tabi 5s veya 6 alması ileriye dönük bir yatırım olur, benim isteğim iki sene rahat bir biçimde kullanmam.

Bak kardeşim 6'ya kadar beklemek istemiyorsan 5S al. Bende 5S var ve çok memnunum. 2 sene rahat yeter. Paran yetmezse de 5C iyi bir seçim olacaktır. Nasılsa 5C dediğimiz telefon renkli kapağı olan iPhone 5.

Bırak 2 seneyi 5 telefonu çürütene kadar kullanabilirsin ornek 4 2004 de çıkan telefon iOS 7 ye kadar yukseltilebiliyor 7.1.2 ile donma kasma olaylarıda çözüldü 5 5s yada 6 sana cok cok rahat uzun yıllar gider ama dersenki ben iOS 8 hatta 9 U görmek istiyorum en az 4s

5c bana oyuncak gibi geldi hiç bana göre değil.
2 sene giderse zaten 6'ya ya da en son çıkan modele geçiş yaparım.

bende alcam harika bi telefon güncelliği de var mesela 4s 3 senedir var ama hala güncelleme alıyor öyle düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…