IPhone 5 alınır mı?

Iphone 5 harika bir telefon ve 4 veya 4S gibi 3 jenerasyon sonrasında yani 6S çıktığında bile geri kalacağını sanmıyorum. Yani çağı aşmış bir cihaz gibi ancak şuan 6 çıkacakken 5 almak mantıksız olur bence üç beş ay bekleyin yılbaşı falan geçsin alın 5S işte o zaman daha iyi bir seçim olur diye düşünüyorum.
 
Bakalım eldekileri satışa çıkarıp alıcam niyetlendim, güncelleme desteğide devam edecek gibi duyumlar aldım bakalım artık. 2 sene kullanırsam bana yeter.
 
21/6/2010 iphone 4 çıkış tarihi. Ve bu zamana kadar güncelleme aldı 4 yıl yani.
21/9/2012 iphone 5 çıkış tarihi. Ve tahminim 2016-2017 ye kadar güncelleme alır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum hangisi gelirse şansıma telefoncudan alacam iyi fiyat verdiler 1.200 TL siyah gönlüme yatan çok çiziliyormuş ama beyaz alırım bu sıkıntıdan dolayı herhalde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim bu yıl bildiğim kadarıyla güncellemeler iphone 4 için kalkacak. iI phone 5 alacaksan bütçen buna yetiyorsa al, sorun çıkarmaz en az 3 yıl seni götürür. I phone sistemini de öyle çok araştırma gerekmez. Bence şu anda iphone 5in bırak kaldırmayı, kastığı oyun dahi neredeyse yok ama eğer bütçen varsa 5s'de alabilirsin. Eğer vaktinde varsa 4-5 ay sonra neden iphone 6 olmasın...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı