iphone 5 batarya sorunu

burhancelikkk

Hectopat
Daha fazla  
arkadaşlar öncelikle merhaba benim sorum iphone 5 im le ilgili alalı daha 1 yıl oldu şarjı 2saatte bitiyor eskiden yuzde 30 da kapanıyordu restore yaptım şimdi yuzde 1 e kadar iniyor şarja taktığımda birden yuzde 25 felan oluyor sıfırlasamda gecmiyor lütfen yardım edin telefonu sadece arama yapmak için kullanabiliyorum

Bu durum Iphone 5 lerde gözlenen bir durum. Arkadaşımında aynı durumda telefonu var. Pili yenilemen gerekiyor sanırım.

be adanada oturuyorum güvendiğim yerler bana bayya uzak ifixit den alsam ekrana zarar veririm diye korkuyorum birde ipad 4 ümün ekranı kırılımıştı değişim yaptırdım cam tam yapışmamış home tusu tam basmıyor ve beyaz ekranda siyahlıklar gözüküyordu

Bu durum Iphone 5 lerde gözlenen bir durum. Arkadaşımında aynı durumda telefonu var. Pili yenilemen gerekiyor sanırım.

be adanada oturuyorum güvendiğim yerler bana bayya uzak ifixit den alsam ekrana zarar veririm diye korkuyorum birde ipad 4 ümün ekranı kırılımıştı değişim yaptırdım cam tam yapışmamış home tusu tam basmıyor ve beyaz ekranda siyahlıklar gözüküyordu

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı