iPhone 5 İçin Pil Değişim Programı

Eylül 2012 - Ocak 2013 arasındaki telefonlarda değişim yapıyorlar. Apple'ın sitesinde seri numarasından sorgularsan değişim kapsamında mı değil mi öğrenirsin. iPhone 5 Pil Değiştirme Programı - Apple Destek Bu program 1 Mart 2015'e kadar geçerliymiş.
Bu programı o site üzerinden yapmıştım 2 hafta önce fakat kafam karıştı. Cihazın garantisi bitti ve başka bir ülkeden getirttirmiş olduğumuz için bu programa uygun mu? Uygun olarak gözüküyor fakat kabul edilir mi ? Peki ben bu telefonu götürecem ama neler yapmam lazım ? Mesela bu Genius Bar dedikleri şeye nasıl katılabiliriz ya da katılmadan götürebilir miyiz ?
kaan.png

Son düzenleme:
iPhone'un eğer programa uygun ise bir genius bar randevusu al. genius arkadaş buna karar veriyor.

Apple Store - Genius Bar

Yalnız randevu alabilmek çok zor. Çok aşırı kalabalık heralde. Her gece yeni bir günün randevu saatleri açılıyor. Saat tam 00:00'da randevu ekranını yenilemeye başla.

Evet var ama genius bar apple'ın kendisi olduğu için dedim. Zaten programa kabul edilirse %90 sıfır telefon verirler. (Bana da vermişlerdi ama bu program için değil.)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı