embük Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #1 iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2023
Do6uk4n Hectopat Katılım 23 Aralık 2020 Mesajlar 1.968 Çözümler 12 Yer Nazilli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Counter Terrorist 23 Temmuz 2023 #11 embük dedi: iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe ver arkadaşlar en iyisini önerir zaten . Artı 0 Eksi
embük dedi: iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Bütçe ver arkadaşlar en iyisini önerir zaten .
khalyy Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 708 Çözümler 3 23 Temmuz 2023 #12 Daha iyi işlemci daha iyi kamera daha iyi pil ama hepsi az az farklar. Artı 0 Eksi
Flarry_r Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 228 Çözümler 5 23 Temmuz 2023 #13 embük dedi: iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone 5 ile 5S farkı şu: iPhone 5S adımsayar ve parmak izi okuyucusu içeriyor. Onun dışında pek bir fark yok. Ayrıca iPhone 11'in altındaki tüm cihazların miladı doldu. Yani iPhone 5 almanı tavsiye etmem. Alıyorsan en kötü iPhone X almalısın. Artı 0 Eksi
embük dedi: iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone 5 ile 5S farkı şu: iPhone 5S adımsayar ve parmak izi okuyucusu içeriyor. Onun dışında pek bir fark yok. Ayrıca iPhone 11'in altındaki tüm cihazların miladı doldu. Yani iPhone 5 almanı tavsiye etmem. Alıyorsan en kötü iPhone X almalısın.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.774 Makaleler 19 Çözümler 28 23 Temmuz 2023 #14 2 si de çöp whatsapp bile açılmıyor. S5 bak bence. Artı -1 Eksi
KS KS embük Zeptopat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #15 Flarry_r dedi: iPhone 5 ile 5S farkı şu: iPhone 5S adımsayar ve parmak izi okuyucusu içeriyor. Onun dışında pek bir fark yok. Ayrıca iPhone 11'in altındaki tüm cihazların miladı doldu. Yani iPhone 5 almanı tavsiye etmem. Alıyorsan en kötü iPhone X almalısın. Genişletmek için tıkla... knk sence o kadar bütçem olsa gelip 5s mi sorarım? Artı 0 Eksi
Flarry_r dedi: iPhone 5 ile 5S farkı şu: iPhone 5S adımsayar ve parmak izi okuyucusu içeriyor. Onun dışında pek bir fark yok. Ayrıca iPhone 11'in altındaki tüm cihazların miladı doldu. Yani iPhone 5 almanı tavsiye etmem. Alıyorsan en kötü iPhone X almalısın. Genişletmek için tıkla... knk sence o kadar bütçem olsa gelip 5s mi sorarım?
E en3s19 Hectopat Katılım 18 Mayıs 2022 Mesajlar 4.280 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #16 embük dedi: knk sence o kadar bütçem olsa gelip 5s mi sorarım? Genişletmek için tıkla... Ne kadar bütçen? Artı 0 Eksi
embük dedi: knk sence o kadar bütçem olsa gelip 5s mi sorarım? Genişletmek için tıkla... Ne kadar bütçen?
E Erenk1905 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 7.909 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #17 embük dedi: iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Birinde Touch ID var diğerinde yok. İkisi de nuhdan kalma olduğu için kesinlikle alınmamalı. Artı 0 Eksi
embük dedi: iPhone 5 ve 5S alma arasında kaldım. Ama arasındaki farkları düzgün şekilde bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Birinde Touch ID var diğerinde yok. İkisi de nuhdan kalma olduğu için kesinlikle alınmamalı.