IPhone 12 ve 13 arasındaki farklar ne?

Ailemdekiler 2. ele pek güzel bakmıyor zaten onlara borçlanıcağım yakında işe gireceğim için normalde ben küçük telefon bakıyordum motora bindiğim için cebimden düşme tarzı şeyler veya genel olarak çok büyük telefon sevmiyorum mini veya SE tarzı modellere bakmıştım bir ara sonra bakmayı kestim 13 çok büyük değilmiş 2. el Pro baktım ama bilmiyorum burada bayağı tartışmışsınız özellikleri hakkında ama benim neredeyse hiçbiriyle işim yok en yaptığım extrem şey dışarıda gezerken telefonu çıkarıp motoru çekmek veya Clash Royale falan girmek yüksek ihtimal sıfır 13 bakacağım ama yine de teşekkürler.

Demedin ama başta dediğin anlam oraya çıkıyor. Ben de o yüzden sana “Ona bakacak olursan 2. el her elektronik üründe kozmetikte sıkıntı çıkma durumu var. Kendin diyorsun 2. el 13 Pro bakılır, bunda niye demiyorsun 45k verdiğin cihazda kozmetikte sıkıntı çıkabilir diye?” dedim.

Senin bütün karın ağrın 12 Pro’ya benim temizi 27-28K’ye bulunur dememden mi çıktı hocam? Tekrar diyorum ben öyle sen gibi kesin konuşmam, yaşadığı ile göre bulunabilir.

Gereksiz değil işte yine öznel yorumlar yapıyorsun. Konu sahibi arkadaş 13’e zorlamak istemezse ben ona 2. el 12 Pro önerdim sıfır 12 bütçesine. Yoksa ben de aynı şeyi söyledim 13’e çıkarsa 2.el 13 Pro baksın.
Benim bir telefon modeliyle neden sorunum olsun? Umarım demek istediğimi anlamışsındır. Uzun uzun yazıp daha da konuyu dağıtmayacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı