iPhone 5 iOS 10.3.4'e Jailbreak nasıl yapılır?

Öncelikle bu Jailbreak'i yapmak için bilgisayar lazım aşamalara bakmak için YouTube'dan izleyerek yapabilirsiniz.

Jailbreak'in artı yanları:
-Telefonu tamamen siz yönetiyorsunuz içinde istediğiniz temayı/modu kurup istediğiniz gibi takılabilirsiniz.
-Ücretli/ ücretsiz veya mağazadan kaldırılmış bütün uygulamaları indirebilirsiniz.

Eksi yanları:
-Telefon garanti kapsamından çıkıyor her türlü arıza ya yetkili servis para istiyor.
-Güncelleme gelmiyor eğer iOS 10.3.4'te kritik bir sorun varsa bunu düzeltmek için çok fazla uğraşıyorsunuz.

Açıcaksı ben Jailbreak yapmanızı önermem. Eğer illa yapacağım diyorsanız linkini koyduğum hesap Jailbreak'in babası gibi bir şey buradan araştırıp yapmanızı öneririm.

Öncelikle bu Jailbreak'i yapmak için bilgisayar lazım aşamalara bakmak için YouTube'dan izleyerek yapabilirsiniz.

Jailbreak'in artı yanları:
-Telefonu tamamen siz yönetiyorsunuz içinde istediğiniz temayı/modu kurup istediğiniz gibi takılabilirsiniz.
-Ücretli/ ücretsiz veya mağazadan kaldırılmış bütün uygulamaları indirebilirsiniz.

Eksi yanları:
-Telefon garanti kapsamından çıkıyor her türlü arıza ya yetkili servis para istiyor.
-Güncelleme gelmiyor eğer iOS 10.3.4'te kritik bir sorun varsa bunu düzeltmek için çok fazla uğraşıyorsunuz.

Açıcaksı ben Jailbreak yapmanızı önermem. Eğer illa yapacağım diyorsanız linkini koyduğum hesap Jailbreak'in babası gibi bir şey buradan araştırıp yapmanızı öneririm.

Adımları burada tek tek anlatabilir misiniz? Zaten telefona güncelleme gelmiyor ve garantisi yok onun için sıkıntı olmayacaktır.

Adımları ben pek bilmiyorum birkaç tane program indirmeniz gerekiyor YouTube'dan bakarsanız daha detaylı olur.

Videoları hiçbiri düzgün anlatmamış ya da ben anlamadım. Biri bilen yazsa iyi olur.
Jailbreak yapılmıştır. Konu kapanabilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı