iPhone 5 iOS sürümü düşürme

Baki okur

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Ben iPhone 5 kullanıyorum ve iOS 10 kurulu, ben bu iOS 9 yapmak yani düşürmek istiyorum, nasıl yapabilirim? Detaylıca anlatırsanız sevinirim.

Şu an için düşüremezsiniz fakat iPhone 4S'ten iPhone X modeline kadar olan tüm iPhone'ları etkileyen bir güvenlik zafiyeti tespit edildi. Bu zafiyet sayesinde sürüm düşürmeniz mümkün olabilir, biraz beklemeniz gerekiyor.

JB ile düşürebilirsin ama o da yasal değil diye biliyorum kullanıcı sözleşmesi açısından ama kurarsan problem olmaz
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürücü imzaları kapandığı için yasal olarak geri dönüş yapabileceğini sanmıyorum.
Sürücü imzaları kapanmış olabilir ama iyki de OTA imzaları kapanmamış. Jailbreak ile telefonun sürümünü iOS 8.4.1'den eski bir sürüme çekip direkt iOS 8.4.1'i güncelleme bölümünde gözükmesini sağlayabiliriz. Yani tamamen yasal. Jailbreak tabi ki yasal değil ama düşürülecek sürüm imzası yasal.

iPhone 5 GSM ve Global için aynı ama bendeki GSM : Choose an OTA for the iPhone 5 (GSM) / IPSW Downloads

OTA ile yasal olarak düşebilenler :

iOS 10.3.3 : iPhone 5S, iPad Air 1, iPad Mini 2 (iPad4,6 hariç)

iOS 8.4.1 : iPhone 4S, iPhone 5, iPad 2, 3, 4, Mini 1 ve iPod touch 5
(iPhone 5C haricindeki modeller)

iOS 6.1.3 : iPhone 4S ve iPad 2 (iPad2,4 hariç)
(iPhone'da sorun yok ama iPad 2'de yapılacaksa 2011'de çıkmış olanlarında çalışıyor yani Mid 2012 olanda olmuyor)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı