iPhone 5 iyi midir?

JohnMacTavish

Kilopat
Katılım
2 Nisan 2016
Mesajlar
3.041
Makaleler
3
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben bursluluğa katılacağım. Kazanırsam bana telefon alınacak. Ancak bir sorum var. Babam bana sana İphone 5 vereyim dedi. Ne dersiniz alabileceğim telefonda max. 890 TL. Görüşlerinizi almak istiyorum.
 
Aynı cihaz bende var fena değil hala stabil çalışıyor o paraya daha iyisini alamazsın ha ikinci el dersen 5S de bulunur o paraya.
 
Eski bir cihaz. Çıkalı neredeyse 4 yıl oluyor. 5 ay kullanmışlığım var. Şu an hala stabil. Ama performans olarak çok iyi değil. İşinizi görecek ise alın derim. Yoksa Zenfone 2 laser öneririm.
 
iPhone 5 ile 3 yılım geçti denilebilir, iPhone serisindeki en iyi cihazlardan biri, kasa olarak 4S'i geçemez tabii ki. Ama kibar ve zarif. iOS 6 işe çıkmış olmasına rağmen hâlâ stabil durumda, Tabii Apple politikası cihazı eski gördüğü için bazı uygulamalardan desteği kesmiş durumda, fakat ihtiyaçlarınızı karşılar fazlasıyla.
 
Ben iPhone 5 kullanıyorum şu anda. Yani iyi telefon ancak bu zamanda almanı tavsiye etmem. Yukarıda arkadaşların da dediği gibi Asus önerebilirim. Şimdiden hayırlı olsun. :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı