iPhone 5 kaça satılır?

SadeceSefa

Centipat
Arkadaşlar, elimde iPhone 5 var. 64 GB kutusu hala elimde ekranı sağlam pil değişimli ve kapatma tuşu zor çalışıyor, assistivetouch ile kapatıyorum. Sizce kaç TL eder? Bir de jail atmışım onu kaldırıp satmayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar, elimde iPhone 5 var. 64 GB kutusu hala elimde ekranı sağlam pil değişimli ve kapatma tuşu zor çalışıyor, assistivetouch ile kapatıyorum. Sizce kaç TL eder? Bir de jail atmışım onu kaldırıp satmayı düşünüyorum.

Telefonun miladî dolmuş, 400-500 TL arası gider.

600-700 biraz fazla geldi.

Peki dediğiniz mantıklı gibi de @PORTAKAL_SS hocamızın yazdığı da benimkiyle aynı mantığa çıkıyor. Neyse bu konuda başka bir şey demek istemiyorum. Bu telefon o kadar da etmez de bizim ülkenin Sahibinden.com ve Letgo gibi yerlerde ölü telefona yüksek fiyat verdiğinden bende öyle tahminde bulunmuştum.

Ustam 32 GB olan modelini Ankara'da bir arkadaşım telefoncuya 550 TL'ye sattı sanırım 800'e alıcısı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı