iPhone 5 kulaklığını PC'de kullanmak

TeknoBurak

Hectopat
Yer
Düzce
Daha fazla  
Arkadaşlar bildiğiniz üzere tek jak mevcut Iphone kulaklıgında bilgisayarın hoparlör jakına taktıgımda mikrofon çalışmıyor , mikrofona taktıgımda kulaklık çalışmıyor.

Anakart Z77-GD65 ne yapmam gerek pek anlamadım. Yardımcı olursanız sevinirimç

Daha önce bunu yine sormuşlardı ''Telefon kulaklık-mikrofonu Pc de kullanamıyorum''. Pc'de tek girişte iki özellik (ses-mikrofon) olmadığından aynı anda çalışmaz. Bir birleştirici adaptör ile anakartındaki ses ve mikrofonu birleştirip tek sokette dene ama çalışır mı bilmiyorum.
Kulaklik-Cikisi-Cogaltici-Adaptor-Y-SPLITER__30568463_0.jpg

Bu adaptörden iki tane alıp birleştir, toplam 3 ses girişin olmuş olacak iki ucu kulaklık soketi (erkek) olan ses kablolarından da 2 adet alıp anakarttan buna boş kalan bir yerede kulaklığı takacaksın. Ama kesin olur gözüyle bakmıyorum :)
5-METRE-STEREO-3-5mm-Erkek-Erkek-JACK-BY-KOCAMAN__33847986_0.jpg

Adaptör yanlış olmuş sanki hocam. Bu değilde splitter lazım diye biliyorum. ^^ 3.5 mm to 3.5mm jack kablosunun amacınıda çözemedim. :D Sana şundan lazım ve itiraf etmeliyim bu sorunla uğraşan biri olarka çok aradım bu kabloyu bulamadım, en son Razer Hammerhead aldım (incelemesi yakında!) onun PRO versiyonunda mikrofonunu bilgisayarda kullanaiblmek için splitter geliyor bu sayede bilgisayarda üstündeki mikrofonu rahatlıkla kullanabiliyorsun. ^^ Şöyle bir şey:

4Q1Gp.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Konuyu hortlatmış oluyorum ama kusura bakmayın, bende bu kablodan arıyordum ve buldum başka arayan arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum.

Kabloyu aratırken "4 pin 3.5mm Stereo Dişi - 2 x 3.5mm Stereo Erkek" yazarsanız olumlu sonuca ulaşabilirsiniz.

Konuyu hortlatmış oluyorum ama kusura bakmayın, bende bu kablodan arıyordum ve buldum başka arayan arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum.

Kabloyu aratırken "4 pin 3.5mm Stereo Dişi - 2 x 3.5mm Stereo Erkek" yazarsanız olumlu sonuca ulaşabilirsiniz.
Bende hortlatmış olacağım ama bu konuyu açtıgımı bile hatırlamıyorum :)

Konuyu Hortlatıyorum :) Lakin geçenlerde oyuncu kulaklığı diye SONY MDR-XB450APB Extra Bass kulaklık aldım ama müzik kulaklığıymış telefona tablete oluyor bilgisayara olmuyordu sonra 4 pin 3.5mm Stereo Dişi - 2 x 3.5mm Stereo Erkek kablo aldım neticesinde mikrofon çalışıyor ama ses stereo gelmiyor bunun nedeni ne olabilir jakı az söker gibi yapıyorum ses gelmeyen yere ses geliyor gelen yerden ses gidiyor umarım açıklayıcı olmuşumdur Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı