iPhone 5, S3 veya Lumia 920

Hangisi?

• iPhone 5

Oy: 1 16,7%
  • S3

Oy: 5 83,3%
  • Lumia 920

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    6
Note 2 süper bir telefon! Bizim ingilizce kursundaki bir hemşerimde var. Yakından görmelisiniz!

Telefonu daha elime aldığım ilk dakikada mesajlaşma bölümüne girdim ve bilgisayar klavyesini nasıl hızla kullanıyorsam onun dokunmatik klavyesini de aynı hızla kullanıyorum. Çok kullanışlı.

iPhone 5 çok iyi bir telefon bence paran varsa al. Ama benim gibi ailen bir kısıtlama koyuyorsa S3 de ihtiyaçlarını fazla fazla karşılar. Note 2'ye gelirsek. Öğrenciysen alma derim. Okulda telefonu asla kullanamazsın. Hele bir de okulda telefon yasaksa vay haline. Cebine sığmaz, çantana koyarsan sürekli bir tehlike içerisinde, malum Türkiye'de yaşıyoruz. Okulda bir kavga çıkar, adamın birisi alır çantanı fırlatır telefona veda edersin.

iPhone 5 çok iyi bir telefon bence paran varsa al. Ama benim gibi ailen bir kısıtlama koyuyorsa S3 de ihtiyaçlarını fazla fazla karşılar. Note 2'ye gelirsek. Öğrenciysen alma derim. Okulda telefonu asla kullanamazsın. Hele bir de okulda telefon yasaksa vay haline. Cebine sığmaz, çantana koyarsan sürekli bir tehlike içerisinde, malum Türkiye'de yaşıyoruz. Okulda bir kavga çıkar, adamın birisi alır çantanı fırlatır telefona veda edersin.

Note 2 cebe sığıyor kardeşim. Arkadaşta vardı, baktım montun cebine bile koyabiliyorum. Yani ''o konuda bir sorun olmaz'' diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı