iPhone 5 satıp ne almalıyım?

ErenKaradagg

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. Amerika'dan alıp 2 yıl süreyle kullandığım iPhone 5 16 GB telefonumu artık kasan iOS 8 ve sistemin kısıtlaması nedeniyle satmak istiyorum. Telefonumda küçük darbeler, arkada çizikler var ama donanımsal veya yazılımsal olarak bir sorun yok.

Birkaç sorum var:
1. Telefonumu ne kadara satabilirim? Sattığımın üzerine en fazla 400-500 ekleyebilirim.
2. Düşündüğüm telefonlar: LG G Flex, Galaxy Alpha, Htc One M8, Asus Zenfone 2. Sıralama yapsanız nasıl olurdu?
3. Samsung, Alpha'ya güncelleme verir mi?
4. 2K ekranı yüzünden bataryası çok dayanmaz diye LG G3 düşünmüyorum. Pil sıkıntısı var mı?
5. LG G Flex'in 6 inçlik boyutu sorun yaratır mı?
6. Başka önerebileceğiniz telefonlar?

Şimdiden tüm Technopatlara teşekkürler.

Htc One M8 hem malzeme kalitesi hem yazılım olarak diğerlerinden önde.

Note 4 S5 Alpha alabilirsin bide Iphone da cizik ezilme yoksa para alırsın

O değilde iphone,İpad kullanıp İOS evrenini bırakabilen az insan gördüm nasıl oluyorda androide geçiyorsun ?.Ben ilk telefonumundan bu yana İOS Tan kopamadım belkide appstore ' dan çok uygulama aldığım içindir bilmiyorum.

Benim de çok aldığım uygulama var. Bunların arasında müzikler ve filmler dahil. Ama şarj desen ayrı sıkıntı özgürlük desen ayrı sıkıntı. Bataryası yarım günü kurtarmıyor.

Note 4 S5 Alpha alabilirsin bide Iphone da cizik ezilme yoksa para alırsın

1000 TL'ye satabilme olanağım var mı?

Note 4 düşünmüyorum. Sorularımı cevaplayabilecek kimse yok mu?

Sony'nin yazılımsal sorunlarından sonra çok iç açıcı değil. Alpha nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…