iPhone 5 sıfırlarken elma logoda takılıyor

Aynı sorunu yaşadım iki nedeni var yazılımsal ve donanımsal.

Elinden yere düşdü mü hiç telefon son günlerde?
Format atarken mi böyle oldu?
Telefon düştü evet ve su kaçtı. Elime aldığımda telefon çalışıyordu. Sonra kapattım pirince yatırdım iyice kurusun diye. Sonra açtım telefon elma logoda takılmaya başladı.

Aynı sorunu yaşadım telefon düştü elimden. iPhone 7. Cihazın alt tarafında iki vida var onu açtım ve cama yapışkan pompadan tutarak ekranı kaldırdım kitap gibi internetten bakarak yapabilirsin bunu. Telefonu açtığımda çiplerin arasına vida takıldığını gördüm. Bu video kısa devre yaptırdığı için telefon açılmıyordu denemeni öneririm teknik bilgin yoksa servise verebilirsin ya da tamirciye.

Aynı sorunu yaşadım telefon düştü elimden. iPhone 7. Cihazın alt tarafında iki vida var onu açtım ve cama yapışkan pompadan tutarak ekranı kaldırdım kitap gibi internetten bakarak yapabilirsin bunu. Telefonu açtığımda çiplerin arasına vida takıldığını gördüm. Bu video kısa devre yaptırdığı için telefon açılmıyordu denemeni öneririm teknik bilgin yoksa servise verebilirsin ya da tamirciye.
Telefonla teknik bilgim var zaten. Dediğini bakacağım 1-2 vida düştüğünü hatırlıyorum. İçine açıp bakacağım.

Dikkat etmeni tavsiye ediyorum IPhone'larda hassas kablolalar var o kablolaları telefonu açarken kırarsan kameran ve hoparlörün çalışmayabilir ben bozdum üstteki ön kamerayla hoparlörü videolara bakarak aç kendi başına yapma önermem.

Dikkat etmeni tavsiye ediyorum IPhone'larda hassas kablolalar var o kablolaları telefonu açarken kırarsan kameran ve hoparlörün çalışmayabilir ben bozdum üstteki ön kamerayla hoparlörü videolara bakarak aç kendi başına yapma önermem.
Telefonun içi yüz kere açtım benim için sıkıntı değil.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı