Tabi ki kaldırır. Ama daha telefon almadıysanız farklı android telefonlar öneririm. Mesela Lg Nexus 5 İphone 5s e kıyasla 1080p ekranı ve 4 çekirdekli 2.3 ghz bir işlemcisi var. Gpu suda adreno 330 size daha iyi bir deneyim sunar.
Tabi ki kaldırır. Ama daha telefon almadıysanız farklı android telefonlar öneririm. Mesela Lg Nexus 5 İphone 5s e kıyasla 1080p ekranı ve 4 çekirdekli 2.3 ghz bir işlemcisi var. Gpu suda adreno 330 size daha iyi bir deneyim sunar.
Yalnız android telefonlarda zaman geçtikçe arayüzlerde kasmalar oluyor.İşlemciye gelecek olursak Apple ' ın kendi ürettiği A7 üstün bir performans sunuyor.Kağıt üzerinde işlemci hızı 1.3 ghz olsa bile çok iyi bir performans veriyor. Ayrıca 64 bit işlemciyi de unutmamak lazım. Sağol yorumun için.
iPhone 6 ve 6+'ın ekran boyutlarını düşününce bence 2 yıl boyunca dolu dolu idare etmesi zor olabilir. Ekran benim için sorun değil diyorsan 2 yıl boyunca çıkacak bir çok oyun rahatsız etmeyecektir.
4s ciktigi zaman aldim 6 plus cikana kadar onu kullandim hic sorun olmadi. 4s e en son ios 8 i yuklerken acaba kasar mi dedim onda bile tik yok simdi kuzenim kullaniyo hala duzgun.
5s ondan kat kat daha iyi 2 degil 3 yil bile goturur