iPhone 5S 2000 TL Değer mi Sizce

LG nasıl güncelleme konusunda? LG G2 veya Nexus 5 alacağım da.

LG nasıl güncelleme konusunda? LG G2 veya Nexus 5 alacağım da.

LG hakkında bir bilgim yok kullanan arkadaşlar yardımcı olursa daha net bilgi alabilirsin. Ama LG'de hoşuma gidiyor. Nexus güncellemeleri en erken alan telefon zaten. Ne de olsa Google arkasında

O kadar para değmez bence ben bir apple kullanıcısıyım ama s4 çıkınca apple satıp s4 aldım gayet memnunum eskisi gibi değil apple sadece adı var özellik samsung da.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çoğu yorum yapanlar, bilinçsizce yorum atmışlar. Gerek işletim sistemi gerek kalitesi olsun, Iphone rakip telefon yoktur. Aldığı parayı sonun kadar hak eder.

Kesinlikle değmez 6310 öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Iphone her zaman değerini hakediyor her modelinde ancak Iphone 6'nın çıkmasına da ne kaldı ki. Bence bekle 6'yı alırsın fiyatıda S5'i geçmez.

Arkadaşlar yazmış zaten, klişe devam edeceğim ben de, değil 2000TL 1000 TL bile vermem ben telefona. Zamanında galaxy ice almıştım hala onu kullanıyorum. Açıkçası bu smartphone olayının çok abartıldığını düşünüyorum ben. Evimizde, iş yerimizde zaten ister istemez internet, sosyal medya ile iç içeyiz. Sokakta, otobüste, arkadaşlarımızın yanında biraz bu mecralardan kopmak gerek. Sürekli bir online olma çabası, sürekli bir paylaşım çılgınlığı. Adamla aylardır görüşmemişiz elinde twit (aziz başkan'a selamlar) oynayıp duruyor. Sevmiyorum böyle şeyleri. Sosyalleşmek yediğinizi içtiğinizi gezdiğinizi cümle aleme afişe etmek değildir. Az uzaklaşın beyler bayanlar, kafa dinleyin, resetleyin biraz. Neyse uzattık baya

İllaki alacam ben diyorsan iphone hem işletim sistemi, hem uygulamaların kararlılığı hem de malzeme kalitesi olarak tercih edebileceğin bir ürün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…